Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: "Πονοκέφαλος" οι Ρομά που εγκαθίστανται σε εγκαταλελειμμένα σπίτια στην περιοχή γύρω από τα Ψηλά Αλώνια

Πάτρα: "Πονοκέφαλος" οι Ρομά π...

Αντιδρούν οι κάτοικοι αλλά άκρη δεν βγαίνει

"Πονοκέφαλο" προκαλούν  οι Έλληνες και αλλοδαποί Ρομά που το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν βρει στέγη σε εγκαταλελειμμένα σπίτια στην περιοχή γύρω από τα Ψηλά Αλώνια στην Πάτρα, τα οποία αποτελούν  ορμητήρια για διάφορες έκνομες δραστηριότητες στις οποίες επιδίδονται ιδίως οι αλλοδαποί.

Έντονη είναι η παρουσία των Ρομά σε δρόμους όπως η Κουμανιώτη και η Γεωργίου Ολυμπίου, ενώ πριν από λίγες ημέρες έκαναν εμφάνιση και στην Ασημάκη Φωτήλα, όπου, όπως λένε οι πληροφορίες του thebest.gr, επιχείρησαν να εισβάλλουν σε σπίτι για να κλέψουν, ευτυχώς ανεπιτυχώς.

Οι Ρομά που μένουν στα εγκαταλελειμμένα σπίτια κατά δεκάδες, κλέβουν ρεύμα με ό,τι κίνδυνο μπορεί να εγκυμονεί αυτό, ενώ πολύ συχνά τις νύχτες γίνονται πρωταγωνιστές διαπληκτισμών που σηκώνουν στο πόδι τη γειτονιά, κυρίως οι ανήλικοι που είναι και οι πιο θερμόαιμοι.

Την ίδια στιγμή έοχυν αυξηθεί οι κλοπές που γίνονται το πρωί και το μεσημέρι με δράστες Ρομά που παραβιάζουν παράθυρα ή πόρτες σπιτιών και αρπάζουν ό,τι βρουν.

Οι κάτοικοι διαμαρτύρονται στην αστυνομία η οποία παρεμβαίνει, αλλά μετά την απομάκρυνσή της οι Ρομά επιστρέφουν στα εγκαταλελειμένα σπίτια και ξαναρχίζουν την έκνομη δράση τους.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις