Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Oριστικά Σεφερλής - Τζαβαλιά παρουσιαστές στο πρωινό του Mega!

Oριστικά Σεφερλής - Τζαβαλιά παρουσιαστέ...

«Πράσινο φως» από το Δ.Σ.

Οριστικά στα χέρια του Μάρκου Σεφερλή περνάει η ζώνη 10:00 – 13:00 του Mega: σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr, το Δ.Σ. του καναλιού έδωσε το «πράσινο φως» και ο γνωστός κωμικός ετοιμάζει ήδη την πρότασή του για την εκπομπή!

O Μάρκος ήταν σε επαφή με το κανάλι της Μεσογείων εδώ και λίγο καιρό.

Μετά από συνεδρίαση του Δ.Σ. του Mega, την περασμένη Πέμπτη, ο ηθοποιός θα είναι και με την βούλα ο παρουσιαστής της ζώνης 10:00 – 13:00. Μάλιστα, ο διευθυντής προγράμματος του καναλιού, Λοΐζος Ξενόπουλος, έδωσε στον Μάρκο «λευκή επιταγή», προκειμένου να παρουσιάσει ένα concept για το πώς θα είναι η νέα πρωινή εκπομπή!

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του star.gr, από το πλευρό του ηθοποιού δεν θα λείπει η σύζυγός του, Έλενα Τζαβαλιά.  Μάλιστα, εκείνη ήταν το πρόσωπο με το οποίο έκανε τις πρώτες επαφές για το πρωινό ο κ. Ξενόπουλος.

Όλες οι άλλες σκέψεις που υπήρχαν για τη ζώνη 10:00 – 13:00, μεταξύ των οποίων και εκείνη για γυναικεία παρέα (με τις Βάσω Λασκαράκη, Αλέκα Καμηλά κι άλλες) παύουν πλέον να υφίστανται.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει η μάχη της τηλεθέασης φέτος με το ανανεωμένο και διαφορετικό πρωινό του Μάρκου Σεφερλή και της Έλενας Τζαβαλιά, το οποίο θα βρίσκεται απέναντι από το «Πρωινό» του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight