Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Αυτή την Πέμπτη το βράδυ στο Ρίο η ανερχόμενη Ελληνίδα μουσική παραγωγός και dj Xenia Ghali

Αυτή την Πέμπτη το βράδυ στο Ρίο η ανερχ...

Στο κλαμπ Ακρωτήρι

Η νέα μουσική παραγωγός και Dj Xenia Ghali που έχει κάνει μεγάλη επιτυχία το τελευταίο διάστημα, αναμένεται για μία ξεχωριστή μουσική βραδιά στην Πάτρα, στο κλαμπ – ρέστωραντ «Ακρωτήρι» στο Ρίο, αυτή την Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014 το βράδυ.

Η Xenia Ghali που μάλιστα το φετινό καλοκαίρι συμμετέχει στην περιοδεία του ποπ σταρ Σάκη Ρουβά The Ace of hearts Tour, υπογράφει τη νέα μεγάλη επιτυχία του καλοκαιριού με τίτλο «Γεννήθηκα για σένα». H νεαρή ταλαντούχα μουσική παραγωγός που σκαρφάλωσε στην κορυφή των charts με τη νέα της επιτυχία αξίζει να σημειωθεί ότι απέκτησε πρόσφατα και το πτυχίο Master της στην Μουσική Τεχνολογία σε Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης.

Το ολοκαίνουργιο hit το οποίο ερμηνεύει η Τάμτα έχει ήδη ενθουσιάσει το κοινό με τον upbeat ρυθμό και την εντυπωσιακή χορευτική μελωδία του. Μάλιστα, έχει ήδη οπτικοποιηθεί σε σκηνοθεσία του Γιάννη Παπαδάκου, ενώ τους άκρως ερωτικούς στίχους έχει γράψει ο SΤAN.

Το “Γεννήθηκα για σένα” κυκλοφορεί και σε αγγλόφωνη version με τίτλο “Always Broken” και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο φετινό Madwalk.

Η Xenia Ghali μετά τη δυναμική εμφάνισή της στην Ελληνική μουσική σκηνή με το “No Taboo” που είχε ερμηνεύσει η Victoria Taylor, φαίνεται πλέον ότι εδραιώνεται στην mainstream pop-dance σκηνή στην Ελλάδα με τη συνεργασία της με την Τάμτα και το «Γεννήθηκα για σένα».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View