Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Έρχονται για τρία μοναδικά live ο Ρόκκος, η Ασλανίδου και οι Locomondo στο Παλούκι Αμαλιάδας

Έρχονται για τρία μοναδικά live ο Ρόκκος...

Ο Στέλιος Ρόκκος θα τραγουδήσει στις 28 Ιουλίου 2014

Μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής αναμένεται να παρελάσουν από τον συναυλιακό χώρο στο λιμανάκι Παλουκίου, στην γειτονική Αμαλιάδα καλώντας τους φίλους της μουσικής σε τρεις μαγικές μουσικές βραδιές το φετινό καλοκαίρι.

Τραγούδια αγαπημένα που όλοι έχουν σιγοτραγουδήσει, καθώς και νέες επιτυχίες θα συνθέσουν ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι για όλα τα γούστα και για όλες τις ηλικίες. Ο Στέλιος Ρόκκος, η Μελίνα Ασλανίδου και οι Locomondo είναι οι πρωταγωνιστές σε αυτό το μουσικό ταξίδι που με το ταλέντο τους και τις μοναδικές ερμηνείες τους υπόσχονται στο κοινό τους διασκέδαση χωρίς φειδώ.

Ο ερμηνευτής και τραγουδοποιός Στέλιος Ρόκκος θα εμφανιστεί την Δευτέρα 28 Ιουλίου στις 21.00. Θα βρεθεί  στο γραφικό Λιμανάκι στο Παλούκι, για να ένα μαγικό μουσικό ταξίδι. Πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες του Ελληνικού πενταγράμμου που εδώ και χρόνια πρωταγωνιστεί στην ελληνική μουσική σκηνή με τα τραγούδια του.

Ο δυναμισμός και η «ψυχή» που βγάζει σε κάθε του live, είναι δύο από τα χαρακτηριστικά, που τον έχουν κρατήσει στην κορυφή όλα αυτά τα χρόνια και που έχουν κάνει τα τραγούδια του αγαπημένα και διαχρονικά. Και είναι σίγουρο πως και αυτή τη φορά η live του εμφάνιση θα είναι μοναδική, με πολλές αγαπημένες, παλιές και νέες επιτυχίες του, που θα μας κάνουν να ερωτευτούμε, να νοσταλγήσουμε, να διασκεδάσουμε και να περάσουμε ένα αξέχαστο βράδυ.

Ο Στέλιος Ρόκκος δεν θα αφήσει και πάλι κανέναν ασυγκίνητο, με το πάθος του και την δυναμική του σκηνική παρουσία, μαζί με τους μοναδικούς μουσικούς του θα ξεσηκώσει όλο το λιμάνι, θα γίνουμε όλοι μια παρέα και θα..μείνουμε εδώ για τον ακούμε και να τραγουδάμε λατρεμένα τραγούδια.

Τιμές Εισιτηρίων: Φοιτητικό/Ανέργων: 10 Ευρώ - Προπώληση 10 Ευρώ - Ταμείο 12 Ευρώ.

Η προπώληση έχει ήδη ξεκινήσει.

Αμαλιάδα
coupa libre
Βιβλιοπανόραμα
Βιβλιοπωλείο Κύκλος
Καταστήματα Γερμανός

Πύργος
Μουσικός Οίκος Παυλίδη
Καταστήματα Γερμανός
Βάρδα
Οπτικά  ΖΟΕL Ζωή Γεωργιτσοπούλου
Λεχαινά
Βιβλιοπωλείο Βιβλιογνωσία
Ανδραβίδα
Βιβλιοπωλεία Κόμβος
Γαστούνη
Βιβλιοπωλείο Βιβλιογνωσία

Κρατήσεις στο τηλέφωνο 6936 133 029.

Η αγαπημένη λαική ερμηνεύτρια Μελίνα Ασλανίδου που φέτος την γνωρίσαμε και ως κριτή του Τhe Voice, θα τραγουδήσει στο ίδιο σημείο, στην Αμαλιάδα, στις 19 Αυγούστου ώρα 21.00.

Με τις αποσκευές της γεμάτες με τα τραγούδια του νέου της δίσκου με τίτλο το όνομά της που κυκλοφορεί από τη Heaven, η Μελίνα Ασλανίδου ταξιδεύει αυτό το καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα.

Μαζί της επί σκηνής μια κεφάτη, εκρηκτική παρέα μουσικών.

Έγχορδα, κρουστά και πνευστά χορεύουν με τα τραγούδια, απογειώνουν τους στίχους με τη μουσική, συνοδεύουν τη φωνή της Μελίνας με τον πιο μοναδικό τρόπο.

Τραγούδια της νέας της δουλειάς, που έχει κερδίσει την αγάπη του κόσμου,

Γνωστά και αγαπημένα από τη δισκογραφία της Μελίνας, τραγούδια παραδοσιακά, βαλκανικοί ήχοι, κλασικά λαϊκά τραγούδια με σύγχρονες ενορχηστρώσεις.

Η Μελίνα, με την μοναδική, ιδιαίτερη χροιά στη φωνή της, το εκρηκτικό της ταμπεραμέντο και τη δυναμική της σκηνική παρουσία, μαγνητίζει το κοινό, δημιουργώντας μία ατμόσφαιρα μαγική σε κάθε της μουσική παράσταση!

Όσο για τους αγαπημένους Locomondo θα έρθουν στις 22 Αυγούστου 2014 στις 21.00. Μετά από έναν ιδιαίτερα δημιουργικό χειμώνα, οι Locomondo πραγματοποιούν μία σειρά από καλοκαιρινές εμφανίσεις.

Οι αρχές του 2014 βρήκαν τους Locomondo με καινούργιο δίσκο με τίτλο “New Day Rising”  που κυκλοφόρησε στην Γερμανία και περιλαμβάνει  νέα τραγούδια αλλά και κάποια τραγούδια από την “Οδύσσεια” που παρουσιάστηκε πρώτη φορά στην Τεχνόπολη τον Ιούλιο του 2013.

Την άνοιξη και συγκεκριμένα τον Απρίλη, σε συνεργασία με την Greenpeace συμμετέχουν  με το τραγούδι-videoclip  “To bee or not to bee” με ξένο στίχο και μουσική του Μάρκου Κούμαρη σε μία τεράστια διεθνή καμπάνια με σκοπό να αναδειχθεί το τεράστιο πρόβλημα της σημαντικής παγκόσμιας μείωσης του αριθμού των μελλισσών και τις ολέθριες συνέπειες που αυτή έχει για το οικοσύστημα και τον άνθρωπο.

Μετά από ακόμη έναν γεμάτο συναυλίες χειμώνα στην Ελλάδα και το εξωτερικό, οι Locomondo  έπειτα από ένα απαραίτητο διάλειμμα ξεκίνησαν με ενέργεια και ζωντάνια τις καλοκαιρινές συναυλίες- συναυλίες που μετατρέπονται σε μία μεγάλη γιορτή με πρωταγωνιστή τον κόσμο που  τραγουδά και χορεύει στους ρυθμούς του rap, ska, reggae και hip-hop, στους ρυθμούς των Locomondo δηλαδή!

Βέβαια το κομμάτι τους “Θέλω νά σαι κεί – ότι κι αν συμβεί”, εξελίχθηκε στο απόλυτο «ποδοσφαιρικό» χιτ στο φετινό Μουντιαλικό καλοκαίρι!

Οι Locomondo είναι οι εξής:

Μάρκος Κούμαρης - Φωνή, κιθάρα

Γιάννης Βαρνάβας - Κιθάρα, φωνή

Σταμάτης Γούλας - Πλήκτρα, sampler, φωνή

Σπύρος Μπεσδέκης - Μπάσο

Στρατής - Άγγελος Σούντρης- Τύμπανα

Μιχάλης Μουρτζής - Κρουστά, φωνή

Θανάσης Ταμπάκης - Μηχανικός ήχου

Τα πνευστά των Locomondo είναι οι:

Βασίλης Παναγιωτόπουλος – Τρομπόνι

Νίκος "Tattoo" Βλάχος – Τρομπέτα.

Στο βιολί είναι ο Δημήτρης Γάσιας.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture