Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Σε τρεις αίθουσες των Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε αναμένεται από την Πέμπτη ο "Ηρακλής 3d" με τον Ντουέιν Τζόνσον

Σε τρεις αίθουσες των Ster Cinemas, στη ...

Η υπερπαραγωγή βγαίνει στις Ελληνικές αίθουσες ταυτόχρονα με τις ΗΠΑ

Ταυτόχρονα σχεδόν με τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής (εκεί βγαίνει την Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014) θα αρχίσει να προβάλλεται στην Ελλάδα από αυτή την Πέμπτη η περιπέτεια «ελληνικού», μυθολογικού ενδιαφέροντος, «Hercules –Ηρακλής» που θα παιχθεί και σε 3d.

Το φιλμ – υπερπαραγωγή σε σκηνοθεσία του Μπρετ Ράτνερ, αναμένεται και στην Πάτρα, στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε όπου ήδη φιγουράρουν και οι σχετικές αφίσες. Tην διανομή του έχει αναλάβει η εταιρεία UIP.

Πρωταγωνιστεί στον ρόλο του ημίθεου Ηρακλή ο μυώδης ηθοποιός με καταγωγή από την Χαβάη, Ντουέιν Τζόνσον και μαζί του παίζουν επίσης οι Ιαν ΜακΣέιν, Ρούφους Σιούελ, Τζόζεφ Φάινς, Τζον Χερτ, Ρεμπέκα Φέργκιουσον και το εντυπωσιακό μοντέλο Ιρίνα Σάικ στον ρόλο της γυναίκας του Ηρακλή, Μεγάρας.

Διάρκεια: 98 λεπτά.

Ο Ντουέιν Τζόνσον ενσαρκώνει λοιπόν τον πιο γνωστό Έλληνα ημίθεο, τον Ηρακλή, όπως αυτός αποτυπώνεται στα graphic novels – κόμικ του Στιβ Μουρ. Ο τεραστίων (τρις)διαστάσεων ήρωάς μας προσλαμβάνεται από τον βασιλιά της Θράκης και την κόρη του, προκειμένου να εκπαιδεύσει τον στρατό τους και να τον μεταμορφώσει σε μηχανή πολέμου, σε μια επική μάχη γεμάτη αίμα, φόνους, προδοσία και θυσίες. Το ενδιαφέρον με την συγκεκριμένη ταινία που λέγεται ότι κόστισε πάνω από 100 εκατομμύρια δολάρια, είναι ότι έρχεται για προβολή στις αίθουσες λίγους μήνες μετά την ταινία «Ο Θρύλος του Ηρακλή» που είχε παιχθεί και στην Πάτρα, με πρωταγωνιστή τον Κέλαν Λουτζ.

Η προηγούμενη αυτή ταινία δεν τα είχε πολυπάει καλά σε εισπράξεις με σχεδόν 43 εκατομμύρια δολάρια διεθνείς εισπράξεις. Βέβαια τώρα ο Ντουέιν The Rock Τζόνσον θεωρείται ένα πιο εμπορικό όνομα στον χώρο της περιπέτειας. Έχει παίξει στους Μαχητές των δρόμων - Fast/Furious, στην ταινία της Paramount «G.I. Joe Retaliation» αλλά και στην μεγάλη εμπορική επιτυχία της Universal «The Mummy Returns –Η Μούμια Επιστρέφει» (που είχε πετύχει εισπράξεις 433 εκατομμυρίων δολαρίων).

Γενικά ο Dwayne Johnson στο Χόλυγουντ θεωρείται ότι ως σόλο πρωταγωνιστής έχει να επιδείξει ως μεγαλύτερη του επιτυχία, την περιπέτεια, άτυπη συνέχεια της «Μούμιας», «The Scorpion King» που έφτασε σε κέρδη τα 165 εκατομμύρια δολάρια. Άρα λοιπόν η κυκλοφορία της ταινίας του ‘Ηρακλή» αποτελεί ένα μεγάλο καλλιτεχνικό και εμπορικό στοίχημα για τον γοητευτικό μυώδη ηθοποιό, ο οποίος μάλιστα δήλωσε συνεπαρμένος με τον ρόλο του Ηρακλή και επιθυμεί να τον υποδυθεί και πάλι σε μία νέα ταινία εφόσον βέβαια πάει καλά αυτή.

Επιμέλεια - ΤΑΚΗΣ Γ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture