Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Ξέσπασε σε κλάματα μνημονεύοντας τον πατέρα του ο Ανδρέας Ανδριόπουλος-Η συγκινητική εξομολόγηση στον ραδιοφωνικό αέρα

Πάτρα: Ξέσπασε σε κλάματα μνημονεύοντας ...

Ικανοποίηση απο την απόφαση του ΚΑΣ να μειώσει το ενοίκιο στο ρωμαικό ωδείο

Ξέσπασε σε κλάματα  ο Πολιτιστικός Σύμβουλος του Φεστιβάλ Πάτρας - Θεσμός Αρχαίου Δράματος Ανδρέας Α. Ανδριόπουλος στον αέρα της ραδιοφωνικής εκπομπής των Ν. Σύφαντου και Α. Τσικριτζή στον Αντέννα Πάτρας 105,3, όταν ρωτήθηκε αν το φετινό φεστιβάλ θα είναι το ίδιο χωρίς τον Ανδρέα Ανδριόπουλο, τον αγαπημένο του πατέρα και ιδρυτή του φεστιβάλ, τον οποίο έχασε τον περασμένο χρόνο.

"Είναι κοντά μας πάντα και μας εμπνέει...", κατάφερε μεταξύ άλλων να πει στη συγκινητική συζήτηση που είχε με τους δημοσιογράφους της εκπομπής.

Παράλληλα δήλωσε ικανοποιημένος μετά την απόφαση του ΚΑΣ όχι μόνο να εγκρίνει το φετινό πρόγραμμα των παραστάσεων αλλά και να μειωθεί το ενοίκιο στο Ρωμαικό Ωδείο, καθώς έχει προηγηθεί η απόφαση για μείωση των θεατών.

Ο κ. Ανδριόπουλος, τόνισε ότι η απόφαση είναι ιδιαίτερα σημαντική για όλους τους φορείς που θέλουν να φιλοξενήσουν εκδηλώσεις τους στο Ρωμαικό Ωδείο.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture