Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Επιτελους Δημοτική φροντίδα για τα αδέσποτα

Επιτελους Δημοτική φροντίδα για τα αδέσποτα

Της Μαρίας Μανωλοπούλου

Η απόφαση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης να ενισχύσει με Με 1,3 εκατ. ευρώ τους δήμους για τη δημιουργία καταφυγίων αδέσποτων ζώων, χαρακτηρίζεται απόλυτα θετική και κινείται στην σωστή κατεύθυνση.

Το γεγονός δε ότι αναμένονται να καθορισθούν με απόφαση των συναρμόδιων Υπουργών οι όροι και οι προϋποθέσεις για την επιχορήγηση των Δήμων και των Συνδέσμων Δήμων προκειμένου να δημιουργηθούν και να λειτουργήσουν καταφύγια αδέσποτων ζώων, το ύψος της επιχορήγησης και η διαδικασία καταβολής της, δημιουργεί μιά αισιοδοξία για το μέλλον των αδέσποτων ζώων στην Χώρα μας.

Τα προγράμματα της κρατικής επιχορήγησης θα περιλαμβάνουν την περισυλλογή, σήμανση, καταγραφή, εμβολιασμός, στείρωση, αποθεραπεία, υιοθεσία ή επανένταξη των αδέσποτων ζώων.

Είναι η ωρα οι Νέες Δημοτικές Αρχές της Δυτικής Ελλάδας να αναλάβουν την ευθύνη που τους αναλογεί για να προστατεύσουν τα αδέσποτα ζώα και γιατί όχι να τα επανεντάξουν κιόλας. Ο νέος Δήμαρχος της Πάτρας θα πρέπει να δεί με ιδιαίτερη ευαισθησία το θέμα αυτό και μακάρι όλα να περάσουν κάτω από τηνευθύνη και τον έλεγχο των Δήμων.
Σε αυτη την καλή προσπάθεια είμαστε όλοι πρόθυμοι να βοηθήσουμε αν χρειασθεί

 

 

ΜΑΡΙΑ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΥ.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις