Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηλεία: Την τσίμπησε σφήκα και παραλίγο να πεθάνει - Η γυναίκα που στάθηκε τυχερή μέσα στην ατυχία της!

Ηλεία: Την τσίμπησε σφήκα και παραλίγο ν...

Υπέστη αλλεργικό σοκ

Τυχερή μέσα στην ατυχία της στάθηκε χθες μία 64χρονη από την Πηνεία, η οποία υπέστη αλλεργικό σοκ και λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή της. Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 06.00 χθες το πρωί, όταν η γυναίκα από την τοπική κοινότητα Βουλιαγμένης δέχτηκε τσίμπημα από σφήκα και υπέστη αλλεργικό σοκ.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε σχεδόν σε κωματώδη κατάσταση από τους δικούς της στο Κέντρο Υγείας που εφημέρευε ο επιμελητής Β’ γενικής ιατρικής Θανάσης Μπρούστας και ο οποίος έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να σώσει τη γυναίκα, χορηγώντας άμεσα την ενδεδειγμένη αγωγή.

Παρ’ όλα αυτά έκρινε σκόπιμο να μεταφερθεί η 64χρονη στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας για περαιτέρω παρακολούθηση και εκεί φυσικά ήρθε στην επιφάνεια και το μεγάλο πρόβλημα που έχει ανακύψει με τις εφημερίες τον τελευταίο τουλάχιστον μήνα.

Ο γιατρός εφημέρευε μόνος του στο νοσοκομείο και ζήτησε τη συνδρομή γιατρού από το νοσοκομείο της Αμαλιάδας για τη μεταφορά της ασθενούς. Τελικώς, μετά από τηλεφωνικές διαβουλεύσεις, μετέβη στο Κέντρο Υγείας ένα ασθενοφόρο από το Νοσοκομείο Αμαλιάδας με τη συνδρομή και μίας αναισθησιολόγου που μετέφεραν τη γυναίκα στο νοσοκομείο Αμαλιάδας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις