Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: "Βροχή" τα πρόστιμα για παράνομη στάθμευση ακόμη και σε δίκυκλα! - Και συνεχή μπλόκα από την Τροχαία - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: "Βροχή" τα πρόστιμα για...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Τα ροζ χαρτάκια σε αυτοκίνητα και δίκυκλα

Ροζ ραβασάκια βρίσκουν στα οχήματά τους όσοι σταθμεύουν παράνομα στο κέντρο της Πάτρας καθώς το τελευταίο διάστημα και μετά την μετέωρη κατάσταση που είχε προκληθεί με τους δημοτικούς αστυνομικούς, επέτρεψε την άναρχη στάση και στάθμευση σε πολλά σημεία του κέντρου.

Μόνο χθες επιδόθηκαν εκτός των άλλων σημείων και στην Αγ. Νικολάου, δεκάδες κλήσεις σε ΙΧ αυτοκίνητα και δίκυκλα. Οσοι είχαν σταθμεύσει παράνομα επί του οδοστρώματος βρήκαν την ροζ "λυπητερή" των 80 ευρώ, ενώ όσοι είχαν σταθμεύσει στο πεζοδρόμιο έλαβαν κλήσεις των 40 ευρώ.

Οι οδηγοί αυτοκινήτων και δικύκλων θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους, ιδιαίτερα στο κέντρο της Αχαϊκής πρωτεύουσας, καθώς η στάση και η στάθμευση σε σημεία που παρεμποδίζεται η κίνηση οχημάτων και πεζών, τιμωρείται μετά από το πολύ τρεις προειδοποιήσεις με την σφυρίχτρα.

Εντονη είναι και η παρουσία δικυκλιστών της τροχαίας σε κομβικά σημεία της Πάτρας για τον έλεγχο κυρίως δικυκλιστών, για κράνος, άδεια, δίπλωμα, ασφάλεια όπως επίσης και τη διενέργεια αλκοτέστ τις νυχτερινές ώρες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις