Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Το ΚΑΣ μειώνει στο 1/3 το μίσθωμα για το Αρχαίο Ωδείο μετά από αίτημα του Φεστιβάλ Πάτρας

Το ΚΑΣ μειώνει στο 1/3  το μίσθωμα για τ...

Αυτό το γεγονος, επηρεάζει ευνοϊκά όλους τους φορείς που θα κάνουν εκδηλώσεις στο Ρωμαϊκό Ωδείο

"Κατόπιν δικών μας ενεργειών και σχετικής αίτησης, το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο συνεδρίασε την προηγούμενη Τρίτη 15/7/2014, με  θέμα την επανεξέταση της παραχώρησης του Ρωμαϊκού Ωδείου Πατρών στον Οργανισμό Καλλιτεχνικών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων για να πραγματοποιήσει το Επετειακό 33ο Φεστιβάλ Πάτρας 2014 - Θεσμός Αρχαίου Δράματος και την μερική τροποποίηση της προηγούμενης Υπουργικής Απόφασης" αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Φεστιβάλ Πάτρας του Οργανισμού Πολιτιστικών και Καλλιτεχνικών Εκδηλώσεων.

Και συνεχίζει η ανακοίνωση του Φεστιβάλ:

"Το ΚΑΣ απαφένθη και ενέκρινε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων μας, ως αυτό παρουσιάστηκε στα ΜΜΕ την Πέμπτη 17/7/2014. Η Υπουργική απόφαση υπεγράφη την Παρασκευή 18/7/2014 και μας κοινοποιήθηκε σήμερα. Περιλαμβάνει τα ανωτέρω καθώς και, όπως είχαμε ζητήσει, ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΜΕΝΟΥ ΕΝΟΙΚΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΡΩΜΑΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΚΑΤΑ 1/3 ΣΥΜΦΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΩΝ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΩΝ ΘΕΑΤΩΝ ΚΑΤΑ 1/3 ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ 1500 ΣΕ 1000 ΑΤΟΜΑ ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΒΛΕΠΕ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΣ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ.

Αυτό το γεγονος, επηρεάζει ευνοϊκά όλους τους φορείς που θα κάνουν εκδηλώσεις στο Ρωμαϊκό Ωδείο συμεριλαμβανομένου του Δήμου Πατρέων και του Παμμικρασιατικού Συλλόγου. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Βουλευτή Αχαΐας κ. Αθανάσιο Νταβλούρο για τις ενέργειες του, την Υφυπουργό Πολιτισμού κα Άντζελα Γκερέκου για την αποφασιστική συμβολή της στην γρήγορη προώθηση και διεκπαιρέωση του θέματος μας και τον Υπουργό Πολιτισμού κ. Κωνσταντίνο Τασούλα για την κατανόηση του δικαίου του αιτήματος μας καθώς και την έγκριση και υπογραφή του.

Το Φεστιβάλ μας ξαναρχίζει την Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014 με την παράσταση του Ρομπέρ Τομά «Μάντεψε ποιός θα πεθάνει απόψε», τελειώνει την Δευτέρα 15/12/2014 με την παράσταση «BALLET GALA» στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών και περιλαμβάνει συνολικά 21 εκδηλώσεις μέχρι τώρα. Πιθανόν να προστεθούν και άλλες, λεπτομέρειες πολύ σύντομα..."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις