Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Απόψε στο Λαικό θεατράκι στην οδό Γερμανού στην Πάτρα η ταινία "Η Λίστα του Σίντλερ"

Απόψε στο Λαικό θεατράκι στην οδό Γερμαν...

Τις προβολές διοργανώνει η ΚΝΕ Πάτρας

Για δεύτερη χρονιά οι Οργανώσεις της ΚΝΕ στην Πάτρα πήραν την πρωτοβουλία να στήσουν θερινό σινεμά για ανέργους και νέα ζευγάρια στο Λαϊκό Δημοτικό Θεατράκι (στην οδό Γερμανού & Ηλείας).

Οι προβολές ξεκίνησαν την Παρασκευή 11 Ιουλίου και θα διαρκέσουν έως τις 18 Αυγούστου 2014, με προβολές κάθε Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή στις 9.30 το βράδυ με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Για σήμερα Δευτέρα 21/7 έχει προγραμματιστεί να προβληθεί μία συγκλονιστική Αμερικανική ταινία βασισμένη μάλιστα σε αληθινά γεγονότα, «Η λίστα του Σίντλερ» του Στίβεν Σπίλμπεργκ με τους Λίαμ Νίσον, Ρέιφ Φάινς και Μπεν Κίνγκλει. Το φιλμ που εκτυλίσσεται την περίοδο του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, τιμήθηκε στην απονομή του 1994 με 7 βραβεία Όσκαρ, ανάμεσα τους καλύτερης ταινίας, σκηνοθεσίας και φωτογραφίας.

Κεντρικό πρόσωπο της συγκινητικής ταινίας είναι ο Όσκαρ Σίντλερ, ένας Γερμανός επιχειρηματίας που έσωσε τις ζωές χιλίων Πολωνών Εβραίων στο Ολοκαύτωμα, προσλαμβάνοντάς τους στα εργοστάσια του.

Οι αμέσως επόμενες δύο προβολές είναι την Τετάρτη 23/7, «Ο επίμονος κηπουρός» με την Ρέιτσελ Βάις που εκτυλίσσεται στην ανατολική Αφρική και στις 28/7/2014 η περίφημη «Λούφα και παραλλαγή» σε σκηνοθεσία του Νίκου Περράκη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture