Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Άντζελα Δημητρίου, Στέλιος Διονυσίου και Γιάννης Τσιμιτσέλης διασκέδασαν με τις παρέες τους στο πρόγραμμα του Χολίδη - Δείτε ΦΩΤΟ

Άντζελα Δημητρίου, Στέλιος Διονυσίου και...

Στο κέντρο Frangelico

Σύσσωμη η σώουμπιζ σπεύδει να διασκεδάσει με ένα από τα καλύτερα καλλιτεχνικά σχήματα αυτού του καλοκαιριού, που το αποτελούν ο Χρήστος Χολίδης,ο Χρήστος Μενιδιάτης, η Ελένη Χατζίδου και ο Θανάσης Βασιλάκος!

Το αδιαχώρητο επωνύμων λοιπόν παρατηρήθηκε και αυτό το τετραήμερο κεφιού και διασκέδασης στο κέντρο Frangelico, στην Αθήνα!

Η δημοφιλής λαική τραγουδίστρια Άντζελα Δημητρίου ανανεωμένη και στα καλυτέρα της, στο τσακίρ κέφι μαζί με τον μάνατζερ της Θοδωρή Σταμόγιαννο αλλά και την κόρη της Όλγα, βρέθηκαν πρώτο τραπέζι πίστα στο Frangelico! Ο Χρήστος Χολίδης ως άψογος οικοδεσπότης την καλωσόρισε από το μικρόφωνο και όταν την κάλεσε στην πίστα έγινε όπως αντιλαμβάνεστε, χαμός.

Αντίστοιχες σκηνές αποθέωσης από τους θαμώνες του Frangelico βίωσε και ο λαικός τραγουδιστής Στέλιος Διονυσίου, γιος του αξέχαστου Στράτου Διονυσίου, όταν ο Χρήστος Μενιδιάτης του έδωσε το μικρόφωνο!

Με αντροπαρέα στο μεταξύ, ο συμπαθής ηθοποιός Γιάννης Τσιμιτσέλης τράβηξε πάνω του όλα τα βλέμματα, σε ένα γλέντι που κράτησε μέχρι το πρωί.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight