Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Στην Παιδιατρική του Ρίου το κοριτσάκι που λιποθύμησε σε παιδότοπο- Τι λέει στο thebest.gr o γιατρός που έδωσε τις πρώτες βοήθειες

Πάτρα: Στην Παιδιατρική του Ρίου το κορι...

Ο θείος του παιδιού και γιατρός στο επάγγελμα μιλά στο thebest.gr

Για ξαφνικό και μεμονωμένο περιστατικό κάνει λόγο ο παθολόγος Κωνσταντίνος Ζησιμόπουλος και θείος του 2,5 ετών κοριτσιού, που διεκομίσθη χθες από παιδότοπο της Πάτρας, στο νοσοκομείο. Το κοριτσάκι, όπως αναφέρει στο thebest.gr o κ. Ζησιμόπουλος που ήταν παρών όταν έχασε τις αισθήσεις του, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και χθες πρώτη φορά παρουσίασε επιληπτικό πιθανότατα περιστατικό, με αποτέλεσμα να πέσει λιπόθυμο.

Όπως ξεκαθαρίζει το επεισόδιο ,δεν οφείλεται σε τραυματισμό, καθώς το παιδί δεν χτύπησε την ώρα που έπαιζε σε κάποιο από τα παιχνίδια, ούτε συγκρούστηκε με άλλο παιδί. Για την ακρίβεια, αναφέρει ότι η ανιψιά του ήταν στο διάδρομο του παιδότοπου και γύρω της δεν υπήρχαν άλλα παιδιά. Μάλιστα τονίζει ότι η ιδιοκτησία του παιδότοπου έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την κατάσταση του παιδιού.

Ο Κωνσταντίνος Ζησιμόπουλος ήταν ο πρώτος που έδωσε τις πρώτες βοήθειες στο παιδί. Το είχε σε θέση ανάνηψης και ήταν όπως αναφέρει σε καλή κατάσταση την ώρα που έφτασε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να το παραλάβει.

Το κοριτσάκι παραμένει  στην παιδιατρική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας για παρακολούθηση και εξετάσεις και η κατάσταση της υγείας του είναι πολύ καλή.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις