Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτική Αχαΐα: Χάλια ο δρόμος που οδηγεί στην πανέμορφη παραλία του Γιαννισκαρίου

Δυτική Αχαΐα: Χάλια ο δρόμος που οδηγεί ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Παρά τις βαρύγδουπες ανακοινώσεις και υποσχέσεις δημοτικών παραγόντων

Σκόνη, χαλίκια, λακκούβες, νεροφαγώματα και απότομες κλίσεις παραμένουν στον χωμάτινο κατά το 85% του δρόμου που οδηγεί στην παραλία, στο Γιαννισκάρι. Αν οδηγείς όχημα τύπου τζίπ θα ταλαιπωρηθείς. Αν έχεις συμβατικό ΙΧ κινδυνεύεις με υλικές ζημιές. Αν επιχειρήσεις την πρόσβαση με δίκυκλο, κινδυνεύεις να "φύγεις" ακόμη και στον γκρεμό εξαιτίας της ολισθηρότητας από τα.. χαλίκια που έχουν ριχτεί στα νεροφαγώματα και τις λακκούβες του δρόμου.

Ακρως επικίνδυνη και ψυχοφθόρα διαδρομή που σε κάνει να μετανοιώνεις που επέλεξες την κατα τα άλλα μοναδική παραλία της Δυτικής Αχαΐας.
Είχε προηγηθεί ανακοίνωση της παράταξης του νεοεκλεγέντος δημάρχου Δυτικής Αχαΐας, οτι ο καρόδρομος που οδηγεί στην παραλία έγινε πλέον προσβάσιμος.Χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση αναφερόταν πως, "Σήμερα, η κατάσταση του δρόμου είναι ομαλή κι έτσι όλοι οι λουόμενοι θα μπορούν να απολαύσουν την ξεχωριστής ομορφιάς παραλία της Δυτικής Αχαΐας."
Αυτό που συναντήσαμε ήταν έναν κακοτράχαλο καρόδρομο, με χαλίκι πάνω σε στροφές, τεράστιες λακκούβες και τις ίδιες επικίνδυνες κλίσεις που ειδικά για ένα δίκυκλο είναι, από εξαντλητικές εως επικίνδυνες για σοβαρό ατύχημα.

Στο thebest.gr επανερχόμαστε στο θέμα καθώς η κατάσταση παραμένει ίδια και κανείς δεν κάνει το παραμικρό ώστε να βελτιωθεί τουλάχιστον η πρόσβαση στην παραλία. Η αιτιολογία πως δεν είναι εφικτές οι παρεμβάσεις στον δρόμο που οδηγεί στην εκπληκτική παραλία εξαιτίας των συνθηκών που προστατεύουν την περιοχή κ.α. ακούγεται φτηνή την στιγμή που έστω και με το ζόρι πατρινοί και όχι μόνο επιλέγουν το Γιάννισκάρι για να απολαύσουν το μπάνιο τους, τουλάχιστον τα Σαββατοκύριακα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις