Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Το Λύκειο των Ελληνίδων Πατρών ταξιδεύει στο Udine της Βόρειας Ιταλίας

Το Λύκειο των Ελληνίδων Πατρών ταξιδεύει...

Συμμετέχει σε Διεθνές Παραδοσιακό Φεστιβάλ

Το Λύκειο των Ελληνίδων Πατρών με γνώμονα τη διάδοση της παράδοσής μας, αναχωρεί στο τέλος του Ιουλίου, με μια ομάδα 40 χορευτών για τη γείτονα χώρα, την Ιταλία όπου και θα συμμετέχει στο Διεθνές Παραδοσιακό Φεστιβάλ.

Το Φεστιβάλ διοργανώνεται από την Mediteranian Organization σε συνεργασία με το μουσικό λαογραφικό σύνολο «Lis Primulis di Zampis», τον τοπικό Δήμο, το εμπορικό επιμελητήριο και την τοπική ένωση και θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως 29 Ιουλίου στη βενετσιάνικης γοητείας επαρχιακή πρωτεύουσα Udine που απέχει 71 χλμ βορειοδυτικά της Τεργέστης.

Οι χορευτικές ομάδες του ΛτΕ Πατρών θα έχουν την τιμή να αναδείξουν τον Ελληνικό Πολιτισμό μέσα από μια σειρά εκδηλώσεων που έχουν προγραμματιστεί στα πλαίσια του Φεστιβάλ. Οι τελετές έναρξης και λήξης του Φεστιβάλ καθώς και η παράσταση των χορευτικών ομάδων θα καλυφθούν από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, τον τοπικό και διεθνή Τύπο και την τηλεόραση διαδίδοντας με αυτό τον τρόπο την μαγεία της διαφορετικότητας των πολιτισμών.

Η Πρόεδρος και το ΔΣ του Λυκείου τακτοποιούν τις τελευταίες εκκρεμότητες, ο δάσκαλος του χορού προετοιμάζει με εντατικούς ρυθμούς τις χορευτικές ομάδες  και οι υπεύθυνες της ιματιοθήκης συγκεντρώνουν τις φορεσιές.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture