Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Το αδιαχώρητο σε κοντινές και μακρινές παραλίες - Ριο, Αγ Βασίλης, Καλόγρια και Γιάννισκαρι στις πρωτες επιλογες - ΦΩΤΟ

Πάτρα: Το αδιαχώρητο σε κοντινές και μακ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Βενζίνη και καφές τα βασικά έξοδα

Σε θαλασσες και πισίνες ξεχύθηκαν και σήμερα οι πατρινοι. Αν και χθες το μεσημέρι ο καιρός μας τα "έκανε θάλασσα" το Κυριακατικο μπάνιο δύσκολα χάνεται και ο καιρός σήμερα βοήθησε!
Κάπως ετσι κοντινές αλλα και πιο μακρινές παραλίες γέμισαν, με τους λουόμενους να επιδιδονται στα αγαπημένα σπορ της παραλιας (ρακετες, βόλλεϋ κλπ) και άλλους να αρκούνται στην ηλιοθεραπεία!

Αγαπημένοι προορισμοι και φέτος, η παραλία του Porto Rio, ο Αγ Βασίλης και φυσικα η πλαζ, σε οτι αφορα τους κοντινους προορισμούς. Πιο μακρινές αποδράσεις ήταν φυσικά γ παραλια της Καλόγριας αλλα το Γιαννισκαρι που φέτος -επιτέλους- έγινε προσβασιμο σε ολους!
Η θερμοκρασία στην Πάτρα σε καλά επίπεδα άγγιξε και τους 30 βαθμούς κελσίου ενώ οι άνεμοι δεν ξεπέρασαν τοπικά τα 3-4 μποφορ!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ
Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από την Πάτρα σήμερα μετά το μεσημέρι, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 22 έως 27 βαθμούς Κελσίου και άπνοια.

Για αύριο Δευτέρα 21/7, ο καιρός θα είναι αίθριος, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 24 έως 31 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς δυτικούς ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με αίθριο καιρό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 28 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις