Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Αίγιο: Από τον Άρη Κουνινάς στα γκολπόστ της ΑΕΚ ο 16χρονος Γιάννης Παπαδόπουλος

Αίγιο: Από τον Άρη Κουνινάς στα γκολπόστ...

Ανακοινώθηκε η μεταγραφή

Την εστία της ΑΕΚ θα υπερασπίζεται ο 16χρονος, Γιάννης Παπαδόπουλος. Ο Αιγιώτης τερματοφύλακας υπέγραψε στην Ένωση, αφού οι κόποι του ανταμείφθηκαν.

Ο νεαρός πορτιέρο αγωνίστηκε πέρσι με τη φανέλα της Θύελλας Αιγίου στην Σούπερ Β’, ενώ φέτος αποτέλεσε τον MVP του Άρη Κουνινάς (θυγατρική ομάδα της Θύελλας), έχοντας 24 συμμετοχές στην Β’ Κατηγορία και 1 στο Κύπελλο Ερασιτεχνών.

Στην επίσημη σελίδα της στο Facebook η Θύελλα Αιγίου έγραψε για την μεταγραφή του Γιάννη Παπαδόπουλου στην ΑΕΚ:

«O Γιάννης Παπαδόπουλος αποτελεί και επίσημα από χθες κομμάτι της οικογένειας της Α.Ε.Κ. Η Αθηναϊκή ομάδα συμφώνησε σε όλα με τη Θύελλα Αιγίου, δίνοντας έτσι στον 16χρονο Αιγιώτη τερματοφύλακα την ευκαιρία που τόσο πολύ επιθυμούσε. Ο Γιάννης φέτος αγωνίστηκε με τα χρώματα του Άρη Κουνινάς στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας πραγματοποιώντας 25 συμμετοχές. Μέσα στη χρονιά η απόδοση και το ταλέντο του δεν έμεινε απαρατήρητο συγκεντρώνοντας τα εγκωμιαστικά σχόλια σχεδόν όλων των αντίπαλων ομάδων. Από εδώ και πέρα η τύχη βρίσκεται στα χέρια του -κυριολεκτικά- και μόνο από αυτόν θα εξαρτηθεί το μέλλον του. Καλή επιτυχία του ευχόμαστε λοιπόν με υγεία πάνω από όλα!»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports