Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Μουμπουνητά με πυκνά μαύρα σύννεφα - Τι καιρό θα κάνει τις επόμενες ώρες και αύριο - Δείτε ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Μουμπουνητά με πυκνά μαύρα σύννεφ...

Αναλυτική πρόγνωση

Μπουμπουνητά και πυκνά μαύρα σύννεφα είναι τα χαρακτηριστικά του καιρού σήμερα, ειδικότερα μετά το μεσημέρι. Η εξέλιξη των καιρικών φαινομένων ακύρωσε σε πολλούς πατρινούς τα σχέδια για μια καλοκαιρινή εξόρμηση με το σχετικό μπανάκι σε κοντινές ή πιο μακρινές παραλίες. 

Τόσο στην πόλη του Αιγίου όσο και στην Ναύπακτο και την πόλη του Αγρινίου ο καιρός έχει άγριες διαθέσεις και το καλοκαιρινό μπουρίνι είναι δεδομένο.

Μέχρι τις 15.30 δεν είχε εκδηλωθεί βροχόπτωση στην Αχαϊκή πρωτεύουσα και το φαινόμενο του ήλιου σε συνδυασμό με τα μπουμπουνητά και τα μαύρα σύννεφα προκαλούσε την απορία στους πατρινούς δεδομένου οτι βρισκόμαστε στην καρδιά του Καλοκαιριού!

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Αιθριος καιρός ωστόσο με πυκνή συννεφιά προβλέπεται για την Πάτρα σήμερα μετά το μεσημέρι, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 22 έως 27 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ.

Για αύριο Κυριακή 20/7, περιμένουμε ηλιοφάνεια, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 24 έως 32 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους ως 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με λίγα σύννεφα, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 28 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις