Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σκάκι στην πλατεία Γεωργίου

Σκάκι στην πλατεία Γεωργίου

Υπαίθρια σκακιστική εκδήλωση

Με πολλές συμμετοχές πραγματοποιήθηκε πριν λίγο καιρό στην Πλατεία Γεωργίου το σιμουλτανέ, που διοργάνωσε η Ενωση Σκακιστικών Σωματείων Πελοποννήσου. Στην υπαίθρια αυτή σκακιστική εκδήλωση, φίλοι του σκακιού όλων των ηλικιών, είχαν την ευκαιρία να αντιμετωπίσουν τους Πρωταθλητές Ελλάδος σκακιού για το 2014, Κατερίνα Παυλίδου και Σωτήρη Μαλικέντζο, σε αγώνα σιμουλτανέ.

Οι δύο πρωταθλητές, αντιμετώπισαν ταυτόχρονα τους αντιπάλους τους και επί τρεις και πλέον ώρες, ακούραστα και υπομονετικά έπαιξαν εναντίον όλων, μικρών και μεγάλων σε ηλικία, που πήραν μέρος στην εκδήλωση και θέλησαν να δοκιμάσουν τις σκακιστικές τους ικανότητες, με αθλητές αυτού του επιπέδου! Οι αγώνες κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών αλλά και όσων περαστικών βρέθηκαν στην εκδήλωση.

Από τον πρωταθλητή Ελλάδος, Μαλικέντζο Σωτήρη ισοπαλία απέσπασε ο Θέοδωρος Παπαδόπουλος του Σ.Α. Πύργου, και ο Κωνσταντίνος Μόσχοβος της Σκακιστικής Ακαδημίας Αγίου Βασιλείου ενώ ο νεαρός Βασίλης Ανδρουτσόπουλος - Αγιώτατος της ΕΑΠ, πέτυχε τη μοναδική νίκη, ενώ από την Παυλίδου τη μοναδική ισοπαλία απέσπασε ο νεαρός Γιάννης Κόλλιας της ΝΕΠ. Πριν την έναρξη των αγώνων, ο Πρόεδρος της ΕΣΣΠ, Νίκος Διαμάντης Νίκος και η εκπρόσωπος του Δήμου Πατρέων Μαρία Αγιωτάτου Μαρία, απένειμαν τιμητικές πλακέτες στους δύο Πρωταθλητές Ελλάδας.

* Το διοικητικό συμβούλιο της Ενωσης Σκακιστικών Σωματείων Πελοποννήσου, ευχαριστεί θερμά το Δήμο Πατρέων, για τη υποστήριξη της εκδήλωσης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports