Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Έρχεται για μία live εμφάνιση στην Πάτρα τον Σεπτέμβριο ο Sivert Hoyem των Madrugada

Έρχεται για μία live εμφάνιση στην Πάτρα...

Στις 24 Σεπτεμβρίου 2014

H φωνή του… ονειρική, μελαγχολική και ιδιαίτερη είναι άμεσα αναγνωρίσιμη στο ελληνικό κοινό.  Ο λόγος για τον Sivert Hoyem, ο οποίος συνέχισε το μουσικό του ταξίδι μετά το άδοξο τέλος του μουσικού σχήματος των Madrugada ενός εκ των σημαντικότερων εναλλακτικών ροκ γκρουπ της δεκαετίας του 2000, προσφέροντας μας υπέροχα τραγούδια.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας Didi Music, ο Hoyem θα πραγματοποιήσει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο 4 live εμφανίσεις στην Ελλάδα, με την πρώτη να έχει προγραμματιστεί στην Πάτρα, την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014 (Ακτή Δυμαίων 53).

Θα ακολουθήσουν οι live μουσικές του εμφανίσεις την Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου στο Stage Volume 1, στο Μοναστηράκι, στην Αθήνα, την Παρασκευή 26 στο Βόλο (Lab Art) και το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014 στην Θεσσαλονίκη και το Principal Club Theaterο Sivert μαζί με την full-time μπάντα του. Ο Hoyem λοιπόν θα συναντηθεί ξανά με τους Έλληνες fans του, δίνοντας μια σειρά από μοναδικές συναυλίες.

Από το Stokmarknes της Νορβηγίας ορμώμενος ο Hoyem με επιρροές από το σκανδιναβικό 90s black metal μέχρι το kraut rock και τη γαλλική pop δεν επαναπαύθηκε στις δάφνες των Madrugada. Αντίθετα μέσα από μια σειρά καταπληκτικών προσωπικών δίσκων ανάγκασε μουσικό Τύπο και τους fans υποκλιθούν ξανά στο ταλέντο του.

Τα sold out σώου που έχει δώσει δε στην Ελλάδα είτε με τους Madrugada είτε σαν solo καλλιτέχνης μνημονεύονται ακόμη από όσους τυχερούς παρευρέθησαν.

Με το ολοκαίνουριο Endless Love στην κατοχή του, ο Ηoyem θα μας υποδεχτεί με την χαρακτηριστική νοσταλγική του φωνή χαρίζοντας μας τις μεθυστικές του μελωδίες σε ένα σώου γεμάτο εκπλήξεις. «Το "Endless Love" δεν μιλάει για την ρομαντική αγάπη. Τα περισσότερα κομμάτια παρουσιάζουν την αγάπη ενός άνδρα που πλησιάζει τα 40, προς το πρώτο του παιδί. Όλοι οι στίχοι διακατέχονται, τόσο στο ύφος όσο και στη ερμηνεία τους, από μια ωμή και ποιητική ειρωνεία.» δηλώνει ο ίδιος ο Sivert Hoyem.

Πιθανότατα ο καλλιτέχνης να δώσει και ένα live την Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου, στο Ηράκλειο της Κρήτης. Το πρόγραμμα του θα περιλαμβάνει ένα setlist με όλα τα αγαπημένα τραγούδια των Madrugada καθώς και αυτά των προσωπικών του δίσκων!

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Προπώληση:

Πάτρα

Τα πρώτα εισιτήρια κοστίζουν 18€

Μετά την εξάντληση τους η τιμή τους θα διαμορφωθεί στα 20€.

Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:

www.ticketpro.gr, www.tickethouse.gr.

Για την αγορά εισιτηρίων μέσω internet ή μέσω πιστωτικής κάρτας υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου

Για περισσότερες πληροφορίες και πλήρη δημοσιογραφική ενημέρωση μπορεί να απευθυνθεί το κοινό στο Promo Department: [email protected].

 

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View