Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μυστικός γάμος στην ΠΑΤΡΑ για Οικονομόπουλο - Κάβουρα!!! - Το σχέδιο του ζευγαριού για να αιφνιδιάσουν τη showbiz

Μυστικός γάμος στην ΠΑΤΡΑ για Οικονομόπο...

Δεν θέλουν να προκαλούν με την προσωπική τους ζωή

«Θέλω να δημιουργήσω οικογένεια μικρός κι έχω τρέλα με τα κοριτσάκια, τα οποία αγαπάω πάρα πολύ. Έχω δύο αδελφούς, οπότε είναι το απωθημένο μου να κάνω κόρη». Ο Νίκος Οικονομόπουλος προσπαθεί να κρατά, όσο μπορεί, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή, αλλά δεν κρύβει ότι βρήκε το άλλο του μισό στο πρόσωπο της Βίκυς Κάβουρα.

Ο τραγουδιστής και η ηθοποιός είναι σχεδόν ένα χρόνο μαζί και ο έρωτάς τους κάθε μέρα φουντώνει όλο και περισσότερο. Όπως όλα δείχνουν, ο δρόμος για την… εκκλησία δεν είναι μακρύς και τα κουφέτα δεν θα αργήσουν. Εκτός από τον Οικονομόπουλο το παραδέχεται και η Κάβουρα, η οποία πρόσφατα εξομολογήθηκε ότι περνάει τόσο καλά μαζί του που νιώθει πιο ευτυχισμένη από ποτέ. «Και γάμο θέλω από τον Νίκο και παιδί» είπε δείχνοντας κι εκείνη ότι η ιδέα του γάμου έχει μπει για τα καλά στο μυαλό της, όπως ακριβώς συμβαίνει με το σύντροφό της.

Αιφνιδιασμός

Μπορεί και οι δύο να λένε ότι σκέφτονται να ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας, όμως δίνουν συμβουλή σε όσους υποστηρίζουν ότι τα κουφέτα δεν πρόκειται να αργήσουν «να μην προτρέχουν». Ωστόσο καλά πληροφορημένες πηγές του «YES!» αναφέρουν ότι τα πράγματα δεν είναι όπως θέλουν εκείνοι να τα παρουσιάσουν. Ήδη έχει καταστρωθεί μυστικό σχέδιο γάμου, αφού και οι δύο επιθυμούν να αιφνιδιάσουν και να παντρευτούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Δεν επιδιώκουν να προκαλούν με την προσωπική τους ζωή και το έχουν αποδείξει με τη μέχρι τώρα στάση τους. Είναι κάθετοι σε αυτό. «Υπάρχουν όρια, δεν μπορείς να μοιράζεσαι τα πάντα με όλους. Εγώ δεν θέλω να γνωρίζω τα προσωπικά των άλλων», λέει κατηγορηματικά ο τραγουδιστής, την ώρα που και η ηθοποιός κάνει πολύ συχνά λόγο για «άβατο της προσωπικής ζωής της».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες εξετάζεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο ο γάμος να γίνει στην Πάτρα, μέρος καταγωγής του τραγουδιστή.

Διπλά… γενέθλια

Νίκος και Βίκυ γιόρτασαν μαζί τα γενέθλιά τους την Παρασκευή 27 Ιουνίου στην πίστα του «Θέα». Η ηθοποιός πήγε στο μαγαζί όπου εμφανίζεται ο τραγουδιστής μαζί με την παρέα της (μεταξύ των οποίων και ο Χάρης Ρώμας) έχοντας διαλέξει εκείνη την τούρτα (την είχε παραγγείλει στην Άντα Λιβιτσάνου) και οργανώνοντας η ίδια την έκπληξη στο σύντροφό της. Η Πέγκυ Ζήνα κατά τη διάρκεια του ντουέτου της με τον Οικονομόπουλο στην πίστα άρχισε να τραγουδάει το «Happy Birthday» κρατώντας στα χέρια της την τούρτα και ξαφνιάζοντας ευχάριστα τον τραγουδιστή. Τη Δευτέρα 30 Ιουνίου ο Οικονομόπουλος έκλεισε τα 30, ενώ η Βίκυ λίγες ημέρες νωρίτερα έγινε 25 ετών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight