Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Mεγάλη η κίνηση των εισιτηρίων για τη συναυλία των Βίσση - Ρέμου στην Πάτρα

Mεγάλη η κίνηση των εισιτηρίων για τη συ...

Το live είναι προγραμματισμένο για αυτή τη Δευτέρα στο Παμπελοποννησιακό στάδιο - Θα υπάρχουν εισιτήρια και στην είσοδο αλλά προς 15 ευρώ

Έχουν ήδη εμφανιστεί με μεγάλη επιτυχία το φετινό καλοκαίρι στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης αλλά και στο Παγκρήτιο στάδιο στο Ηράκλειο και την ερχόμενη Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014 στις 21.30 θα βρίσκονται στην Πάτρα, στο Παμπελοποννησιακό στάδιο.

Ο λόγος για τον Αντώνη Ρέμο και την Άννα Βίσση, την Κύπρια στην καταγωγή τραγουδίστρια – σούπερ σταρ της ποπ που φέτος γιορτάζει και την συμπλήρωση σαράντα χρόνων καλλιτεχνικής της πορείας στο τραγούδι. Οι δυο τους συνεργάστηκαν τον περασμένο χειμώνα, σε ένα από τα καλύτερα μουσικά προγράμματα όπως γράφτηκε της περασμένης σαιζόν στην Αθήνα, στο Pantheon theater που υπέγραψε σκηνοθετικά ο Γιάννης Κακλέας.

Οι δύο δημοφιλείς καλλιτέχνες έκαναν και το αναμενόμενο ντουέτο τους με το υπέροχο κομμάτι - μπαλάντα «Ένα ή κανένα» σε στίχους και μουσική του Νίκου Καρβέλα που κυκλοφόρησε από την δισκογραφική εταιρεία PanikGold και αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr η ζήτηση των εισιτηρίων είναι πολύ μεγάλη για το live της Δευτέρας στο Παμπελοποννησιακό στάδιο. Αξίζει να θυμίσουμε ότι το κοινό μπορεί να προμηθευτεί εισιτήρια των 10 ευρώ, με το εκπτωτικό κουπόνι που βρίσκει στις Πατρινές εφημερίδες «Κόσμος» και «7 Μέρες Αγγελίες». Από κει και πέρα για όσους το αποφασίσουν τελευταία στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr θα διατίθενται και εισιτήρια στην είσοδο του σταδίου προς 15 ευρώ.

Η προπώληση των εισιτηρίων για τους κατόχους των εκπτωτικών κουπονιών γίνεται στα εξής σημεία της Πάτρας, Αφισόραμα, οδός Κορίνθου και Πατρέως, Οπτικά Καραμούζης στην Μαιζώνος και πλ. Γεωργίου και στο δισκοπωλείο Discover στην Πατρέως.

Η Άννα Βίσση που κατάγεται από την Λάρνακα, θεωρείται από τις πλέον δημοφιλείς ερμηνεύτριες στην Ελλάδα με απήχηση και στο εξωτερικό, με τις διεθνείς της πωλήσεις δίσκων να φτάνουν τα 9.500.000 αντίτυπα. Η προσωπική της δισκογραφία να θυμίσουμε ότι ξεκίνησε το 1977 με τον έντεχνο δίσκο με τίτλο «Ας κάνουμε απόψε μιαν αρχή». Μία από τις τελευταίες επιτυχίες της εκτός από το «Ένα ή Κανένα» είναι το κομμάτι με τίτλο «Η καθημερινότητα μας».

Μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο μεταξύ πραγματοποίησε η Άννα Βίσση στο φετινό Madwalk τον περασμένο Απρίλιο όπου ήταν και η special guest star της βραδιάς. Ερμήνευσε συνολικά τρία τραγούδια, το αγαπημένο «Πράγματα», το νέο της πολύ μοντέρνο χορευτικό κομμάτι «Καλύτερες μέρες» ενώ για φινάλε ερμήνευσε την «Έμπνευση» καταχειροκροτούμενη από το κοινό.

Από τις μεγάλες και διαχρονικές της επιτυχίες εκτός από την μπαλάντα «Μεθυσμένη πολιτεία» των αρχών του ’80, ή το "Δώδεκα", είναι και το χορευτικό κομμάτι «Είσαι» που είχε τραγουδήσει ξεσηκώνοντας το Ολυμπιακό στάδιο στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας τον Αύγουστο του 2004.

Στο μεταξύ όπως ήδη ευρέως γράφτηκε, η Άννα Βίσση στις 26 Ιουλίου 2014 θα γιορτάσει τα 40 της χρόνια στο τραγούδι με μία μεγάλη συναυλία στην Μύκονο, στο Jackie’O Beach στην πολυδιαφημισμένη παραλία Super Paradise όπου μάλιστα θα εμφανιστούν κι άλλοι καλλιτέχνες μαζί της για να της ευχηθούν και τραγουδήσουν όπως η φετινή νικήτρια της Eurovision, Κοντσίτα Βουρστ από την Αυστρία που θα τραγουδήσει το νικητήριο τραγούδι «Rise like a phoenix», η Demy και οι φετινοί μας εκπρόσωποι στην Eurovision, Freaky Fortune και Riskykidd. Όπως αντιλαμβάνεστε στο συγκεκριμένο live προβλέπεται να γίνει χαμός!

Ακόμα ο Αντώνης Ρέμος θα κάνει κι αυτός το δικό του καλοκαιρινό live στο κοσμοπολίτικο νησί των ανέμων, την Μύκονο, στην παραλία του Nammos, στις 30 Ιουλίου 2014 και θα μοιραστεί τη σκηνή με έναν από τους πιο δημοφιλείς τραγουδιστές των δεκαετιών ’70 και ’80, τον 71χρονο σήμερα Ισπανό ερωτικό τραγουδιστή Χούλιο Ιγκλέσιας!

Βέβαια όπως έγραψαν «Τα Νέα», στην συγκεκριμένη μουσική βραδιά με τον σπέσιαλ χαρακτήρα, το εισιτήριο θα είναι κάπως τσουχτερό, με τα πρώτα VIP τραπέζια να κοστίζουν περίπου χίλια ευρώ το άτομο, με φαγητό και μπουκάλι σαμπάνια και τα αμέσως επόμενα στα 600 και 300 ευρώ! Ευτυχώς θα υπάρχει και η δυνατότητα παρακολούθησης της συναυλίας των Ρέμου – Ιγκλέσιας από το μπαρ με 40 ευρώ το ποτό.

*Τέλος να αναφέρουμε ότι όπως διαβάσαμε στο επίσημο φαν κλαμπ της Αννας Βίσση fannatics.gr αναμένεται οι θαυμαστές της να δώσουν το παρών και στο live της Πάτρας την Δευτέρα και θα αναχωρήσουν οργανωμένα με πούλμαν από το Pantheon Theater την Δευτέρα στις 16.30 το απόγευμα με προορισμό την Πάτρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View