Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η απόφαση του Δικαστηρίου για το διπλό φονικό της Ανθείας - 25 χρόνια κάθειρξη για Αλέξη Φράγκο και Ανδρέα Κούγια - Ποιες είναι οι αρχικές ποινές

Η απόφαση του Δικαστηρίου για το διπλό φ...

Κρίθηκαν ένοχοι

22:57 Απέφυγαν τα ισόβια οι Αλέξης Φράγκος και Ανδρέας Κούγιας.

Σύμφωνα με πληροφορίες το Δικαστήριο καταδίκασε τον Φράγκο σε 36 χρόνια και 10 μήνες και τον Ανδρέα Κούγια σε 36 χρόνια και 8 μήνες.

Σύμφωνα όμως με την ποινική δικονομία το ανώτατο όριο κάθειρξης είναι τα 25 χρόνια. από αυτά δε αναμένεται να εκτίσουν τα 3/5 της ποινής

22:37 Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες το δικαστήριο αναγνωρίζει στον Αλέξη Φράγκο το ελαφρυντικό της υβριστικής συμπεριφοράς σε σχέση με τον θάνατο του αδελφού του από τα θύματα. Η συνεδρίαση του Δικαστηρίου για την απόφαση επί των ποινών συνεχίζεται.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Ενοχοι σύμφωνα με το κατηγορητήριο κρίθηκαν και οι δύο κατηγορούμενοι στην υπόθεση της διπλής δολοφονίας της οδού Ανθείας.

Ο Ανδρέας Κούγιας που είναι φυγόδικος κρίθηκε ένοχος χωρίς κανένα ελαφρυντικό με ψήυφους επτά μηδέν ενώ ο Αλέξης Φράγκος κρίθηκε ένοχος χωρίς ελαφρυντικό με ψήφους 4-3 αφού τρεις δικαστές θεώρησαν πως είχε το ελαφρυντικό της δολοφονίας εν βρασμώ ψυχής.

Σε λίγο το κακουργιοδικείο Αιγίου θα αποφασίσει και επί της ποινής. Οι δικηγόροι ζήτησαν να αναγνωριστει στον Αλέξη Φράγκο το ελαφρυντικό της υβριστικής συμπεριφοράς από το θύμα, και ο Εισαγγελέας πρότεινε να γίνει αποδεκτό το ελαφρυντικό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις