Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πάτρα: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ "Έστησαν" το Παναχαϊκή-Πλατανιάς! Στέρησαν την άνοδο στους "κοκκινόμαυρους" - Το Βούλευμα του συμβουλίου πλημμελειοδικών Αθηνών

Πάτρα: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ "Έστησαν&quo...

Αύριο θα δώσει συνέντευξη Τύπου ο κ. Κούγιας όπου θα μιλήσει για όλα

Ο Αλέξης Κούγιας θα δώσει αύριο συνέντευξη Τύπου όπου θα μιλήσει για το «στημένο» παιχνίδι όπως τονίζεται σε έκτακτη ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναχαϊκή με τον Πλατανιά όπου στέρησε την άνοδο στην πατρινή ομάδα. Αναλυτικά:

«Μετά την δημοσιοποίηση του βουλεύματος του Συμβουλίου του Πλημμελειοδικείου Αθηνών το οποίο αποδέχθηκε ανάλογη πρόταση του Εισαγγελέα Αθηνών κ. Κορέα και από  το οποίο προκύπτει από  την νόμιμη παρακολούθηση των τηλεφώνων τους ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης και οι συνεργοί του στο Δ.Σ. του Ολυμπιακού και στην Ε.Π.Ο. ΕΣΤΗΣΑΝ τους αγώνες Παναχαϊκή-Πλατανιάς και Πλατανιάς-Παναχαϊκή τον Ιούνιο του 2012 στερώντας την άνοδο της Παναχαϊκή στην Super League.

O ιδιοκτήτης της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή κ. Αλέξιος Κούγιας δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω θα δώσει έκτακτη συνέντευξη τύπου στα γραφεία της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο αύριο Τετάρτη και ώρα13:00 μ.μ.»

Σύμφωνα με το blog του Κυριάκου Θωμαΐδη, dikisports.blogspot.gr, για σωρεία εγκληματικών πράξεων, μεταξύ των οποίων σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, εκβίαση, παραβάσεις του νόμου περί εκρηκτικών, δωροδοκία και άλλα αδικήματα, εγκαλείται από τις δικαστικές αρχές ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης, σύμφωνα με δικαστικό έγγραφο το οποίο φέρνει στη δημοσιότητα ο ΣΚΑΙ.

Όπως επί λέξη αναφέρεται στο δικαστικό έγγραφο, προκύπτουν οι κάτωθι ενδείξεις: ο πρόεδρος και οι στενοί συνεργάτες του, στα πλαίσια του σχεδιασμού και της οργάνωσης της ομάδος του, προσεγγίζουν και επιδιώκουν να εκμεταλλευτούν για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων τους, αστυνομικούς, δικαστικούς, πολιτικούς και άλλους ισχυρούς παράγοντες της χώρας.

Τα παραπάνω αναφέρονται σε βούλευμα του συμβουλίου πλημμελειοδικών της Αθήνας, όπου περιλαμβάνεται σωρεία επιβαρυντικών στοιχείων για τον κ. Μαρινάκη, που προέρχονται -μεταξύ άλλων- και από παρακολούθηση τηλεφώνων.

Διαβάστε αναλυτικά το αποκαλυπτικό δικαστικό έγγραφο

ΜΕΡΟΣ 1ο

ΜΕΡΟΣ 2ο

ΜΕΡΟΣ 3ο

ΜΕΡΟΣ 4ο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports