Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Ποια είναι σχέση της Καίτης Γαρμπή με τον Αλβανό που συνελήφθη για διακίνηση ηρωίνης

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Ποια είναι σχέση της Καίτης Γ...

Τι λέει άνθρωπος που γνωρίζει

Το όνομα της Καίτης Γαρμπή κάνει τον γύρο του Διαδικτύου σήμερα μετά το δημοσίευμα του εβδομαδιαίου περιοδικού Ciao, το οποίο αναφέρει ότι ο αλβανικής καταγωγής συλληφθέντας για την υπόθεση εμπορίου ηρωίνης, Σταύρος Λάγιος, είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει η δημοφιλής τραγουδίστρια, έχει συνεργαστεί μαζί του και η αποκάλυψη για τη δραστηριότητά του την έχει ταράξει.

Συγκεκριμένα το ρεπορτάζ του περιοδικού αναφέρει ότι η Καίτη Γαρμπή είχε μια άλλου είδους σχέση μαζί του και μια πιο έντονη συναναστροφή. Η γνωριμία τους έγινε όταν προτάθηκε απο πρακτορείο μοντέλων στην τραγουδίστρια να τον δει και να αποφασίσει αν θέλει να είναι ο συμπρωταγωνιστής της στο βιντεοκλίπ της «Στόχος». Ο νεαρός, πολλά υποσχόμενος στον χώρο του μόντελινγκ, κατάφερε να εντυπωσιάσει την Καίτη, που βλέποντας τον και από κοντά, χωρίς δεύτερη σκέψη φέρεται να είπε το ναι να είναι δίπλα της, πρωταγωνιστώντας σε ερωτικές τρυφερές σκηνές για τις ανάγκες του βιντεοκλίπ.

Ποια είναι όμως, η αλήθεια για τη γνωριμία και τη σχέση τους;

Το theTOC.gr επικοινώνησε με τον σκηνοθέτη του βίντεοκλιπ Θάνο Γκομόζια, ο οποίος εξήγησε με ακρίβεια τη σχέση τραγουδίστριας και μοντέλου: «Η Καίτη δεν είχε καμμία σχέση με τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Επελέγη αποκλειστικά από εμένα και τους ανθρώπους της παραγωγής. Απευθυνθήκαμε στα πρακτορεία μοντέλων και κομπάρσων, μας έστειλαν τα book αυτών που ταίριαζαν στον τύπο άντρα που ζητούσαμε και καταλήξαμε σε αυτόν. Η Καίτη τον είδε για πρώτη φορά την ημέρα του γυρίσματος, όταν ήρθε στον τόπο που θα γινόταν το βιντεοκλίπ. Η ίδια δεν είπε κανένα «ναι» γαι τη συμμετοχή του, απλά και μόνο γιατί είχε απόλυτη εμπιστοσύνη για την επιλογή μας, αφού δεν ήταν η πρώτη φορά που συνεργαζόμασταν. Και ναι, ήταν ευγενική όπως με όλους όσοι συνεργάζονται μαζί της. Από που προκύπτουν οι φήμες για το ότι τον επέλεξε εκείνη και για το ότι έχουν συναναστροφή δεν το γνωρίζω».

Δείτε το βιντεοκλίπ που έγινε «η πέτρα του σκανδάλου» και μιλούν για τη σχέση Γαρμπή-Λάγιου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight