Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

"Mπουρλότο" από την Έλσα Παπαδημητρίου, λιγες ώρες μετά το τελεσίγραφο Σαμαρά

"Mπουρλότο" από την Έλσα Παπαδ...

«Πως θα φύγω από τη ΝΔ; Ποιος θα με διώξει από τη ΝΔ; Δεν κατάλαβα. Η ΝΔ είμαι και εγώ»,

Φωτιά άναψαν στην Νέα Δημοκρατία οι πρωινές δηλώσεις της Έλσας Παπαδημητρίου στο Mega. «Πως θα φύγω από τη ΝΔ; Ποιος θα με διώξει από τη ΝΔ; Δεν κατάλαβα. Η ΝΔ είμαι και εγώ», δήλωσε η κ. Παπαδημητρίου, λίγες ώρες μετά το τελεσίγραφο Σαμαρά προς του αντάρτες και τους διαφωνούντες του κόμματος.

«Επιδιώκω με κάθε τρόπο αυτό το κόμμα να πάψει να έχει εσωστρέφεια. Όχι ξορκίζοντας την προς τα έξω. Στο περιβάλλον μας πρώτα όλοι πρέπει να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα. Δεν μπορώ να ακούω νέα παιδιά, που καλώς για μένα, που είναι στην ηγετική ομάδα να κρίνουν ύποπτους, καταξιωμένους πολιτικούς. Και άπρεπο είναι και ανόητο είναι», ανέφερε η κ. Παπαδημητρίου.

Χαρακτήρισε δε ανόητα τα σενάρια διάσπασης της Νέας Δημοκρατίας, ενώ σχολιάζοντας τις υποψηφιότητες Δράκου και Τατούλη στην Πελοπόννησο είπε ότι «δεν θα βγω εγώ να πω είναι καλή επιλογή ο Τατούλης. Αυτό μπορεί να το κάνει μόνος του ο Τατούλης και ο Δράκος και ο λαός θα κρίνει».

Δεν έκρυψε ότι διατηρεί φιλική σχέση με τη Ντόρα Μπακογιάννη και επέκρινε την ηγετική ομάδα της ΝΔ, λέγοντας «δεν μπορώ να ακούω νέα παιδιά να κρίνουν ως ύποπτη τη συμπεριφορά καταξιωμένων πολιτικών. Είναι άπρεπο και ανόητο». Έκανε λόγο για «ανασφάλεια ορισμένων» και απαντώντας σε ερώτηση για πιθανή ανεξαρτητοποίηση, είπε ότι «δεν εξαρτάται μόνον από εμένα. Αν η θηλιά φθάσει στο λαιμό μου θα πρέπει να αντιδράσω».



Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις