Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Αυτό είναι το "μυστικό" για να πάρετε επίδομα ανεργίας εάν συμμετείχατε στα πεντάμηνα του ΟΑΕΔ

Πάτρα: Αυτό είναι το "μυστικό"...

Υπάρχει τρόπος

Όπως είχε αποκαλύψει από καιρό το thebest.gr όσοι συμπολίτες απασχολούνται σε κάποιο Δημόσιο Φορέα μέσω των πεντάμηνων προγραμμάτων του ΟΑΕΔ δεν δικαιούνται επίδομα ανεργίας, ωστόσο υπάρχει τρόπος για να το πάρετε.

Σύμφωνα μη πληροφορίες, εάν κατά το παρελθόν έχετε πάρει επίδομα ανεργίας μετά από απόλυση τότε, αρκούν κάποια λίγα ημερομίσθια σε μια επιχείρηση που θα σας βάλει ένσημα στο ΙΚΑ για να πάρετε κανονικά επίδομα ανεργίας για πέντε μήνες.

Στην Πάτρα μάλιστα υπάρχουν επιχειρήσεις που κάνουν τέτοιου είδους «εξυπηρετήσεις» σε ανέργους, ζητώντας να πληρώσετε εσείς τα ένσημα που θα σας κολλήσουν γι’ αυτές τις λίγες ημέρες συν, ενδεχομένως, κι ένα μικρό αντίτιμο. Τη διαδικασία αυτή πρέπει να την κάνετε δύο μήνες μετά την λήξη του πεντάμηνού σας.

Εάν τα καταφέρετε θα πάρετε για 5 μήνες επίδομα 360 ευρώ ενώ σε αντίθετη περίπτωση θα πάρετε για μόλις τρεις μήνες περίπου 200 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι υπάλληλοι του ΟΕΑΔ της πόλης είναι καλά ενημερωμένοι και βοηθούν όσους ανέργους προσφεύγουν στα γραφεία του Οργανισμού μετά την λήξη της σύμβασής τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις