Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Το σχέδιο του ΟΛΠΑ για την αξιοποίηση της Πειραϊκής Πατραϊκής-Συνάντηση με στελέχη της Εθνικής για χρηματοδότηση - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Το σχέδιο του ΟΛΠΑ για την αξιοπο...

Τι περιλαμβάνει ο σχεδιασμός

Την Τετάρτη, 11-06-2014 πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας στελεχών της Εθνικής Τράπεζας και της Ο.Λ.ΠΑ Α.Ε. στο πλαίσιο της υλοποίησης του έργου: «Επαναξιοποίηση τμήματος του πρώην Βιομηχανικού Συγκροτήματος της «Πειραϊκής Πατραϊκής».

Το έργο έχει ενταχθεί στο καθεστώς ενίσχυσης Jessica του Ταμείου Αστικής Ανάπτυξης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος.

Ο συντονισμός των εργασιών έγινε με την παρουσία και ουσιαστική συμβολή του Ειδικού Γραμματέα ΣΔΙΤ κ. Νικολάου Μαντζούφα και του Προέδρου της Επιτροπής Στήριξης του ΤΑΑ Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος κ. Κων/νου Σταυρίδη.

Το έργο προϋπολογισμού 2,5 εκ. ευρώ περιλαμβάνει: α) δημιουργία χώρου ανάπτυξης παραδοσιακών επαγγελμάτων/εργαστηρίων, β) δημιουργία σύγχρονων χώρων γραφείων υπηρεσιών και γ) δημιουργία σύγχρονου χώρου ανάπτυξης επιχειρήσεων.

Ο Οργανισμός Λιμένα Πατρών Α.Ε. αξιοποιεί την ακίνητη περιουσία του στηρίζοντας την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη και δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας. Το λιμάνι της Πάτρας αποτελεί «όχημα» ανάπτυξης για την Δυτική Ελλάδα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις