Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Δημιουργικές δράσεις στο 16ο Δημοτικό Σχολείο Πάτρας σε συνεργασία με το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Δημιουργικές δράσεις στο 16ο Δημο...

Το προαύλιο άλλαξε όψη

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι πολιτιστικές δράσεις του 16ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών σε συνεργασία με το τοπικό τμήμα του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού. Το Σάββατο 10 Μαΐου ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 16ου Δημοτικού Σχολείου Πάτρας, σε συνεργασία με το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού διοργάνωσαν δράσεις για τους μαθητές του Σχολείου και της ευρύτερης περιοχής. Το προαύλιο του Σχολείου άλλαξε όψη και οι Οδηγοί της Πάτρας έστησαν ένα μικρό λούνα-παρκ κατασκευασμένο από ανακυκλώσιμα και άχρηστα για τους πολλούς υλικά. Οι Οδηγοί της Πάτρας με δρώμενα, ζωγραφική, επιδαπέδια παιχνίδια, χορό και τραγούδι, σύστησαν στα παιδιά το πνεύμα του Οδηγισμού και τους πρόσφεραν ένα ευχάριστο Σαββατιάτικο πρωινό. Οι δράσεις είχαν ήδη αρχίσει από τις αρχές Μαΐου με την καθοδήγηση και τη βοήθεια του δασκάλου εικαστικών του Σχολείου κυρίου Άγγελου Ευθυμίου και τη συμπαράσταση του Συλλόγου Γονέων τους. Τα παιδιά υποδέχτηκαν την άνοιξη με παιχνίδι και ζωγραφική και διασκεδάζοντας άλλαξαν την εικόνα του Σχολείου τους.

Οι μαθητές, οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί ανανέωσαν το ραντεβού με το τοπικό τμήμα του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού το Σεπτέμβριο με την έναρξη της σχολικής χρονιάς και με νέες δράσεις, που θα φέρουν την κοινωνία και το Σχολείο πιο κοντά.

Ο διευθυντής του Σχολείου κ. Σωτήρης Κοράκης και όλοι οι εκπαιδευτικοί του 16ου Δημοτικού Σχολείου εκφράζουν δημόσια τις ευχαριστίες τους στα μέλη του τοπικού τμήματος Πάτρας τμήμα του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, για την παρουσία τους στο Σχολείο και τις δράσεις τους, καθώς και στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και προσωπικά στην πρόεδρο κ. Κωστούλια Σταθά Αφροδίτη, για την οργάνωση της όλης εκδήλωσης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις