Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τρίχρονο κοριτσάκι κρατιόταν από χερούλι φορτηγού αυτοκινήτου για 18 χιλιόμετρα

Τρίχρονο κοριτσάκι κρατιόταν από χερούλι...

Το περιστατικό συνέβη στην Γερμανία

Ένα τρίχρονο κοριτσάκι κατάφερε να επιζήσει από μια επικίνδυνη κούρσα καθώς κρατιόταν από το χερούλι της πίσω πόρτας ενός μικρού φορτηγού το οποίο οδηγούσε ο αφηρημένος παππούς της, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Γερμανική αστυνομία.

Όπως αναφέρει το σάιτ newpost.gr, έκπληκτοι οδηγοί είδαν το παιδί να στέκεται στο σκαλοπάτι που υπήρχε στο πίσω μέρος του μικρού φορτηγού και να κρατιέται από το χερούλι της πόρτας, την ώρα που το όχημα έτρεχε με ταχύτητα έως 80 χιλιόμετρα την ώρα κοντά στην πόλη Ντέλιχαουζεν στη βόρεια Γερμανία.

Η αστυνομία ακολούθησε το όχημα και κατάφερε να το σταματήσει αφού διήνυσε 18 χιλιόμετρα, την ώρα που το αφεντικό του οδηγού τον πήρε στο κινητό του τηλέφωνο και του είπε να σταματήσει στην άκρη του δρόμου.

Το κοριτσάκι, το όνομα του οποίου δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα από την αστυνομία, ήταν χαρούμενο και καθόλου τρομαγμένο όταν κατέβηκε από το φορτηγάκι.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ο παππούς της, 61 ετών, έπαιζε μαζί της πριν φύγει οδηγώντας το φορτηγάκι και δεν την είδε όταν αυτή πήδηξε πάνω στο όχημα.

«Δεν είχε καταλάβει ότι βρισκόταν εκεί», είπε μια εκπρόσωπος της αστυνομίας.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις