Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Οι μαθητές το 16ου Δημοτικού δίνουν άλλη όψη στο προαύλιο του σχολείου τους!

Πάτρα: Οι μαθητές το 16ου Δημοτικού δίνο...

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 16ου Δημοτικού Σχολείου Πάτρας, σε συνεργασία με το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, διοργανώνει δράσεις για τους μαθητές του Σχολείου και όχι μόνο. Στον πολύ περιορισμένο χώρο του προαυλίου ενός σχολείου υπό κατασκευή, οι μαθήτριες και οι μαθητές θα υποδεχτούν την άνοιξη, ζωγραφίζοντας τοίχους αλλά και τη διαχωριστική περίφραξη από το εργοτάξιο, ευελπιστώντας να δώσουν μιαν άλλη όψη στην καθημερινότητά τους. Ήδη οι δράσεις άρχισαν από την αρχή του Μαΐου, με την καθοδήγηση και τη βοήθεια του δασκάλου εικαστικών του Σχολείου και τη συμπαράσταση του Συλλόγου Γονέων τους, με τα παιδιά να διασκεδάζουν αλλάζοντας την αυλή του Σχολείου.

Το ερχόμενο Σάββατο 14 Μαΐου 2014, μετά από πρωτοβουλία της προέδρου του Σχολείου κ. Κωστούλια – Σταθά Αφροδίτη, οι Οδηγοί της Πάτρας με δρώμενα, ζωγραφική, επιδαπέδια παιχνίδια, και ένα μικρό λούνα-παρκ θα συστήσουν στα παιδιά του 16ου Σχολείου το πνεύμα του Οδηγισμού, θα τους προσφέρουν στιγμές διασκέδασης και χαλάρωσης και θα ομορφύνουν το χώρο του Σχολείου.

Οι γονείς, οι μαθητές και εκπαιδευτικοί του 16ου Δημοτικού Σχολείου που βρίσκεται στην οδό Νοταρά στην Αγυιά, περιμένουν όσα παιδιά θέλουν να συμμετάσχουν στις δράσεις, το Σάββατο 14 Μαΐου μετά τις 09:00 το πρωί στο χώρο του Σχολείου, με είσοδο από την οδό Αγίου Κωνσταντίνου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις