Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

/

Θόδωρος Μπαρής: Τραγική η ολιγωρία της δημοτικής αρχής Ερυμάνθου για την λειτουργία των Σφαγείων

Θόδωρος Μπαρής: Τραγική η ολιγωρία της δ...

Τι αναφέρει σε δήλωση του

Την αδράνεια της απερχόμενης δημοτικής Αρχής για τη μη λειτουργία των Δημοτικών Σφαγείων στην Ερυμάνθεια, καταγγέλλει ο επικεφαλής του συνδυασμού «Συνεργασία για τον Ερύμανθο», υποψήφιος Δήμαρχος Ερυμάνθου, Θεόδωρος Μπαρής.

Όπως επισημαίνει ο κ. Μπαρής, τα Δημοτικά Σφαγεία της Ερυμάνθειας εκσυγχρονίστηκαν με χρήματα των δημοτών, ολοκληρώθηκαν τα έργα της κτιριακής τους υποδομής από το 2010, όμως μέχρι σήμερα, δεν έχουν τεθεί σε λειτουργία με αποκλειστική ευθύνη της δημοτικής Αρχής.

«Οι ιθύνοντες αγνοώντας προκλητικά τους κτηνοτρόφους του Δήμου και τις ανάγκες της περιοχής μας, εδώ και τέσσερα χρόνια, έχουν εγκαταλείψει το σημαντικό αυτό, έργο που έγινε μετά από πολλές θυσίες και προσπάθειες. Δεν είναι δυνατόν σε μια κατεξοχήν κτηνοτροφική περιοχή, όπως είναι ο Δήμος μας, να μην λειτουργούν Δημοτικά Σφαγεία, όπως άλλωστε, συμβαίνει ήδη, σε άλλες περιοχές της Αχαΐας, για παράδειγμα στα Καλάβρυτα. Προφανώς, κάποιοι έχουν λόγους που κρατούν τα Σφαγεία κλειστά.

Με διάφορες φθηνές δικαιολογίες δεν έχουν θέσει ακόμη σε λειτουργία το έργο, γυρίζοντας προκλητικά την πλάτη στους εκατοντάδες κτηνοτρόφους της περιοχής μας, οι οποίοι λόγω της έλλειψης των δημοτικών σφαγείων χάνουν και χρόνο και χρήμα», τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ερυμάνθου, Θεόδωρος Μπαρής.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Εκλογές 2014