Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

/

Ο Νίκος Μαντάς υποψήφιος στο συνδυασμό Λαζουρά, στα Καλάβρυτα

Ο Νίκος Μαντάς υποψήφιος στο συνδυασμό Λ...

Τι δήλωσαν οι δυο άνδρες

Και ο Νίκος Μαντάς θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ του Δημάρχου Καλαβρύτων Γιώργου Λαζουρά, στη δημοτική ενότητα Καλαβρύτων.

Ο Νίκος Μαντάς, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Τρεχλό Καλαβρύτων και έφηβος μετανάστευσε στην Αμερική, όπου, εργαζόμενος σκληρά και μετά από 16 χρόνια παραμονής επέστρεψε στην Ελλάδα και εγκαταστάθηκε στην Πάτρα δημιουργώντας διάφορες εμπορικές επιχειρήσεις και στον τομέα των ξενοδοχείων (Ξενοδοχείο Βυζαντινό).

Υπήρξε ενεργό και δραστήριο μέλος της Ένωσης Καλαβρυτινών Πάτρας, της οποίας, εδώ και χρόνια είναι Πρόεδρος του διοικητικού της συμβουλίου.

Εξελέγη, δημοτικός σύμβουλος Καλαβρύτων του 1998 (στη συνένωση των κοινοτήτων με τον Καποδίστρια) και το 2002, με το συνδυασμό του, τότε, Δημάρχου Θανάση Παπαδόπουλου και διετέλεσε για πολλά χρόνια Αντιδήμαρχος Καλαβρύτων.

Η ενασχόλησή του, με τα κοινά, με τα δημοτικά πράγματα, από οποιοδήποτε μετερίζι, καθώς και με τις κοινωνικές, πολιτιστικές και πατριωτικές δράσεις είναι διαρκής και αμείωτη και το ενδιαφέρον και η αγάπη του για τον τόπο του και τα Καλάβρυτα, μεγάλη.

Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Γιώργος Λαζουράς συναντήθηκε, χθες, 23 Απριλίου, και συζήτησε με το Νίκο Μαντά, την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και άκουσε τις προτάσεις και τις θέσεις του για την, περαιτέρω, προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης στο Δήμο Καλαβρύτων.

Μετά τη συνάντηση ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Γιώργος Λαζουράς δήλωσε: “Μέρα με τη μέρα, στο συνδυασμό της Νίκης και της Προοπτικής και της Ελπίδας για το Δήμο Καλαβρύτων, εντάσσονται στρατεύονται και αγωνίζονται, συμπολίτες και πατριώτες, όπως και ο Νίκος Μαντάς, ο οποίος με την εμπειρία του, το διαλλακτικό και συναινετικό πνεύμα του, τη δυναμική παρουσία του στις επιχειρήσεις και στα κοινά, τις γνώσεις του και κυρίως τη διάθεσή του για προσφορά, θα συμβάλλει ώστε η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ των Καλαβρυτινών πολιτών να φέρει τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ στον τόπο μας.”

Ο Νίκος Μαντάς, δήλωσε: “Στρατεύομαι και θ’ αγωνισθώ για τη Νίκη του συνδυασμού του Δημάρχου Γιώργου Λαζουρά στις εκλογές της 18ης Μαΐου. Στο πρόσωπο του Γιώργου Λάζουρα ο Δήμος Καλαβρύτων κέρδισε έναν άξιο υπηρέτη στην τοπική αυτοδιοίκηση, ο οποίος άφησε την επαγγελματική του καριέρα σαν πετυχημένος δικηγόρος στην Αθήνα και ήρθε να υπηρετήσει το μεγάλο Μαρτυρικό και ιστορικό δήμο μας με τα 66 χωριά του και την πόλη των Καλαβρύτων. Η ενασχόλησή μου, με τα δημοτικά πράγματα, ήδη, από το 1998, ήταν πάντοτε στο πλευρό των δυνάμεων, των προτάσεων και των ανθρώπων των Καλαβρύτων, που αγωνίζονταν να αλλάξουν τα πράγματα, να φέρουν το νέο, το προοδευτικό, την ανάπτυξη και την ευημερία στην περιοχή μας, προς όφελος των συμπολιτών μας και ιδίως των νέων μας. Αυτό πράττω και σήμερα με την υποψηφιότητά μου για δημοτικός σύμβουλος”.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Εκλογές 2014