Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτική Αχαΐα: Συνεχίζονται και σήμερα οι έρευνες για τον 65χρονο - Τι έγραψε στο σημείωμα που άφησε

Δυτική Αχαΐα: Συνεχίζονται και σήμερα οι...

Η τύχη του αγνοείται από το βράδυ της Τετάρτης

08.50 Στη δύναμη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Αχαΐας έχει προστεθεί και Δύτης από την ΕΟΔ Αρκαδίας όπου σκοπός είναι να επιχειρηθεί έρευνα και στη θαλάσσια περιοχή.

 

07.50 Σε εξέλιξη βρίσκονται και σήμερα οι έρευνες για τον εντοπισμό του 65χρονου. Οι προσπάθειες για την ανεύρεσή του ξεκίνησαν νωρίτερα , εκ νέου.

07.03 Ξεκινούν εκ νέου σε λίγο οι έρευνες για τον εντοπισμό του 65χρονου, τα ίχνη του οποίου εξαφανίστηκαν από το βράδυ της Τετάρτης.Οι έρευνες των αρχών μέχρι χθες ήταν άκαρπες. Σε αυτές συμμετέχουν πεζοπόρο τμήμα της Πυροσβαστικής, άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρών, της Πυροσβεστικής υπηρεσίας της ΒΙΠΕ Πάτρών, αστυνομικοί,άνδρες του Λιμενικού Σώματος, του Ερυθρού Σταυρού και της ΕΟΔ.

Ο άνδρας εξαφανίστηκε από το σπίτι του στην περιοχή των Κάτω Αλυκών Δυτικής Αχαΐας.

 

21.57: Άκαρπες ήταν και οι σημερινές έρευνες των Αρχών και των εθελοντών στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αχαΐας σε ξηρά και θάλλασα για τον εντοπισμό του 65χρονου, ο οποίος έχει εξαφανιστεί από το σπίτι του στις Κάτω Αλυκές από το βράδυ της Τετάρτης και έκτοτε αγνοείται η τύχη του.

Οι έρευνες θα συνεχιστούν με το πρώτο φως της Παρασκευής από τις Αρχές με τη συμμετοχή και εθελοντών από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης (Παράρτημα Αχαΐας)

 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας άφησε ένα σημείωμα χθες βράδυ στους οικείους του το οποίο είχε γράψει πάνω σε ένα δελτίο τυχερού παιχνιδιού του ΟΠΑΠ και στο οποίο εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους θα εξαφανιζόταν.

Από χθες το βράδυ ενημερώθηκαν οι αρχές και άμεσα ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του. Σε αυτές συμμετέχουν πεζοπόρο τμήμα της Πυροσβαστικής, άνδρες της 6ηε ΕΜΑΚ Πάτρών, της Πυροσβεστικής υπηρεσίας της ΒΙΠΕ Πάτρών, ασατυνομικοί,άνδρες του Λιμενικού Σώματος και της ΕΟΔ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας πιθανότατα πάσχει από σοβαρή ασθένεια και πιθανότατα γι΄ αυτό να θέλει να βάλει τέλος στη ζωή του, κάιτι που έχει σημάνει συναγερμό σε όλες τις αρμόδιες αρχές.

 

21.08: Επιχείρηση Έρευνας και Διάσωσης πραγματοποιείται αυτή την στιγμή στην περιοχή της Κάτω Αχαΐας από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης σε συνεργασία με τις Αρχές.

Συγκεκριμένα η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αχαΐας στις 14:30 έλαβε αίτημα για βοήθεια από το Λιμενικό Σώμα για Έρευνα Αγνοουμένου στην περιοχή της κάτω Αχαΐας και συγκεκριμένα στις παράκτιες περιοχές της.

Μέσα σε διάστημα μίας ώρας αναχώρησε για την περιοχή το πρώτο 10μελές κλιμάκιο με Εθελοντές της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης έχοντας εξοπλισμό Έρευνας και Διάσωσης μαζί του για αντίστοιχες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις