Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

/

Ξεκίνησε τη λειτουργία του στο άνω μέρος της Πλατεία Γεωργίου το εκλογικό κέντρο της «Νέας Πόλης»

Ξεκίνησε τη λειτουργία του στο άνω μέρος...

«Νέα Πόλη»: Η γνώμη των πολιτών μετράει!

Ξεκίνησε τη λειτουργία του στο άνω μέρος της Πλ. Γεωργίου 27, το εκλογικό κέντρο της «Νέας Πόλης», με τον Κώστα Χριστόπουλο και τους συνεργάτες του, να προτάσσουν την άμεση επαφή τους με τους πολίτες.

Για το λόγο αυτό, έχουν τοποθετηθεί ειδικές υποδοχές, στις οποίες παροτρύνονται οι συμπολίτες ώστε να καταθέτουν εγγράφως τη δική τους πρόταση, παρατήρηση ή υπόδειξη, που αφορά στις μικρές ή μεγάλες αλλαγές που είναι επιβεβλημένο να πραγματοποιηθούν στην καθημερινότητα της Πάτρας και σε ολόκληρη την έκταση του διευρυμένου Δήμου.

Η γνώμη των πολιτών και ο σφυγμός της κοινωνίας, θεωρούνται πρωταρχικής  σημασίας παράγοντας για τον υποψήφιο Δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Χριστόπουλο, προκειμένου να καταγραφούν ακόμα πιο πιστότερα οι ανάγκες των απλών πολιτών, που έρχονται αντιμέτωποι με έναν κυκεώνα προβλημάτων και δυσλειτουργειών μέσα στην ίδια τους την πόλη.

Έτσι, εκτός από την συνεχιζόμενη καταγραφή των ζητημάτων που ταλανίζουν τις κατά τόπους περιοχές του Δήμου Πατρέων, η οποία καταγραφή συνεχίζεται με τις στοχευμένες επισκέψεις και συναντήσεις του Κώστα Χριστόπουλου με φορείς και συλλόγους των τοπικών κοινοτήτων, ο οποιοσδήποτε πολίτης μπορεί να καταθέτει στο εκλογικό κέντρο της «Νέας Πόλης» τη δική του πρόταση που να αφορά στην επόμενη ημέρα της Πάτρας.

«Αντίπαλός μας είναι τα προβλήματα της Πάτρας», τόνισε εμφατικά ο Κώστας Χριστόπουλος, και πρόσθεσε:

«Αφουγκραζόμαστε τον παλμό της πατραϊκής κοινωνίας, καταγράφουμε διαρκώς τις ανάγκες του, μελετάμε και σχεδιάζουμε ρεαλιστικές λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο συμπολίτης μας, στις γειτονιές, στις συνοικίες, σε ολόκληρη την έκταση των διοικητικών ορίων του Καλλικρατικού Δήμου Πατρέων.  Η γνώμη, οι προτάσεις και οι σκέψεις των πολιτών, αποτελούν έναν από τους πιο βασικούς παράγοντες, για την τελική διαμόρφωση του προγράμματός μας.

Γυρίζουμε σελίδα! Θέλουμε και θα είμαστε δίπλα σε κάθε Πατρινή και Πατρινό. Αυτό δεν αποτελεί υπόσχεση, είναι δέσμευση!».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Εκλογές 2014