Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ανάσταση με ανώτατους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ στην εκκλησία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη έκανε ο Ηλίας Κασιδιάρης

Ανάσταση με ανώτατους αξιωματικούς της Ε...

Mε το που μπήκε στον χώρο, ο οποίος είναι ανοικτός για όλους τους πολίτες, επικράτησε αναστάτωση

Αίσθηση έχει προκαλέσει η αποκάλυψη από το BHMA ότι ο υπόδικος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης επέλεξε να κάνει Ανάσταση στην εκκλησία που βρίσκεται μέσα στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη παρουσία πολλών ανώτατων αξιωματικών της αστυνομίας.

Όπως αποκαλύπτεται η είδηση μόλις μαθεύτηκε στα ανώτατα κλιμάκια της αστυνομίας αλλά και στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου προκάλεσε μεγάλη αναταραχή καθώς τίθεται θέμα ηθικής τάξης για ανώτατους αξιωματικούς της αστυνομίας να οι οποίοι ερευνούν την υπόθεση της Χρυσής Αυγής να συναγελάζονται με ένα από τα πρωταγωνιστικά πρόσωπα της υπόθεσης.

Ο κ. Κασιδιάρης έφτασε στην εκκλησία των Παμμέγιστων Ταξιαρχών που είναι μέσα στον χώρο του υπουργείου με τους συνοδούς του και σύμφωνα με το ΒΗΜΑ, με το που μπήκε στον χώρο, ο οποίος είναι ανοικτός για όλους τους πολίτες, επικράτησε αναστάτωση και ενημέρωση των ανώτατων κλιμακιων της ΕΛ.ΑΣ.

Τα τηλέφωνα πήραν "φωτιά" και λίγη ώρα μετά το "Χριστός Ανέστη" ο κ. Κασιδιάρης αποχώρησε.

Το ΒΗΜΑ επικαλούμενο αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ ανέφερε ότι: «η εκκλησία αυτή είναι ενοριακή όμως ανήκει στον χώρο του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και είναι ο κύριος τόπος εκκλησιασμού των αστυνομικών. Ορθώς οι φρουροί του χώρου επέτρεψαν την είσοδο στην εκκλησία του κ. Κασιδιάρη και των συνοδών του αφού οι πολίτες επιτρέπεται να εισέρχονται σε αυτήν. Μάλιστα, ενημέρωσαν για την άφιξη του βουλευτή της Χρυσής Αυγής τον αξιωματικό υπηρεσίας. Όμως ασφαλώς τίθεται ζήτημα ηθικής τάξης για τους ευρισκόμενους μέσα στην εκκλησία αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ αλλά και όσους ενημερώθηκαν για την άφιξη του κ. Κασιδιάρη. Ολοι προφανώς γνώριζαν το ζήτημα της δικαστικής έρευνας των μελών της Χρυσής Αυγής αλλά και τις εντολές που είχαν δοθεί στο μνημόσυνο για τον θάνατο των δύο αστυνομικών της ΔΙΑΣ, στις 2 Μαρτίου, οπότε και εκδιώχθηκαν οι κ.κ. Κασιδιάρης αλλά και Παναγιώταρος. Η παρουσία του κ. Κασιδιάρη το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου ήταν σε μία αμιγώς θρησκευτική τελετή όμως, σε έναν χώρο των ίδιων των υπηρεσιών οι οποίες ερευνούν της υπόθεση της Χρυσής Αυγής».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις