Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Αποχώρησαν ο Πατρινός βαρύτονος Νικόλας Καραγκιαούρης και η Ράνια Θρασκιά από το σώου Just the 2 of Us

Αποχώρησαν ο Πατρινός βαρύτονος Νικόλας ...

Χωρίς πάντως να είναι οι χειρότεροι της χθεσινής βραδιάς

Χωρίς να είναι οι χειρότεροι στο χθεσινό live του διαγωνιστικού, τραγουδιστικού σώου του Mega, Just the 2 of Us, η δημοσιογράφος και τηλεπαρουσιάστρια Ράνια Θρασκιά που είχε ακούσει πολλά αρνητικά σχόλια από την αρχή του σώου λόγω των ελάχιστων φωνητικών δυνατοτήτων της και ο Πατρινής καταγωγής εξαιρετικός βαρύτονος Νικόλας Καραγκιαούρης, αποχώρησαν τελικά καθώς αυτούς ψήφισε λιγότερο ο κόσμος.

Τα δύο τελευταία ζευγάρια ανάμεσα στα οποία και κρίθηκε ποιο θα αποχωρούσε, ήταν οι Θρασκιά – Καραγκιαούρης και η Ράνια Κωστάκη με τον Γιώργο Γιαννιά, οι οποίοι μάλιστα δημιούργησαν ίντριγκα καθώς εξέφρασαν ανοικτά ότι πλέον δεν τους νοιάζει και δεν ενδιαφέρονται να ακούνε την γνώμη και βαθμολογία των τριών κριτών.

Η Ράνια Θρασκιά με μια δόση χιούμορ είπε ότι στενοχωρήθηκε επειδή είχε βρει ένα εξαιρετικό φόρεμα για την επόμενη εβδομάδα και δεν θα μπορέσει να το φορέσει.

Τόσο η Ζέτα Μακρυπούλια όσο ο Γιώργος Θεοφάνους έδειξαν να στεναχωρήθηκαν που αποχώρησε η Ράνια Θρασκιά από το "Just the two of us 2". Μάλιστα ο Κύπριος μουσικοσυνθέτης χαρακτηριστικά ανέφερε, «λυπάμαι που θα φύγεις, δεν θα είναι το ίδιο χωρίς εσένα το παιχνίδι και χωρίς τον Νικόλαο. Θα μου λείψει η φωνάρα του».

Πάντως όταν η Ράνια Θρασκιά είπε με χιούμορ ότι ενδεχομένως θα ήθελε να κάνει και ένα δίσκο όπου θα τραγουδά, ο Γιώργος Θεοφάνους απάντησε με δόση ειρωνίας «σε αυτή ή στην άλλη ζωή».

Η Ράνια Θρασκιά και ο Νικόλαος Καραγκιαούρης συμφώνησαν και οι δύο στο γεγονός ότι ήταν μια πολύ ευχάριστη εμπειρία η συμμετοχή τους στο “Just the two of us 2” και χάρηκαν που έζησαν αυτές τις στιγμές. Μάλιστα ο πανύψηλος Νίκος Καραγκιαούρης που έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από την συμμετοχή του στους «Δαίμονες» πλάι στην Άννα Βίσση, ανέφερε ότι μέσα από το σώου «κατάφερε και λύθηκε από τα έως τώρα στεγανά και την σοβαρότητα που επιβάλλει το λυρικό τραγούδι».

*Να αναφέρουμε τέλος ότι ο Νικόλας Καραγκιαούρης και η Ράνια Θρασκιά τραγούδησαν ένα πολύ ευχάριστο και αγαπητό κομμάτι του Λουκιανού Κηλαηδόνη, το «Λέμε ναι» και στην βαθμολογία ήρθαν τελευταίοι με 17 βαθμούς μαζί με την τσαχπίνα Τέτα Καμπουρέλη και τον Χάρη Βαρθακούρη.

Η Τέτα Καμπουρέλη που έμεινε στο σώου, στο κομμάτι «Θέλω τα όπα μου» ξέχασε την ώρα του live τους στίχους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight