Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Η παιδική ταινία "Lego" και ο "Captain America 2, O Στρατιώτης του Χειμώνα" προβάλλονται στο Αίγιο

Η παιδική ταινία "Lego" και ο ...

Από σήμερα 24 Απριλίου στον Δημοτικό κινηματογράφο Απόλλων

Δύο αξιόλογες ταινίες θα προβάλλει από σήμερα Πέμπτη 24 Απριλίου 2014 έως την Τετάρτη 30 Απριλίου ο Δημοτικός Κινηματογράφος “Απόλλων” στο Αίγιο.

Στην απογευματινή προβολή 18.00 – 19.45, θα προβάλλεται η ταινία κινουμένων σχεδίων «Lego: Η ταινία - Lego: The Movie» και στις προβολές των 19.45 και 22.00 η εντυπωσιακή και επιτυχημένη εμπορικά περιπέτεια «Captain America 2: Ο Στρατιώτης του χειμώνα - Captain America 2: The Winter Soldier» που ήδη στα Αμερικάνικα ταμεία έχει ξεπεράσει σε εισπράξεις τα 205 εκατομμύρια δολάρια ενώ στην Ελλάδα από τις 3 Απριλίου που παίζεται, έχει κόψει περισσότερα από 90.000 εισιτήρια.

Το πρωτότυπο παιδικό φιλμ «Lego: Η ταινία» που έχει «σκίσει» εμπορικά με 250 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεις στις ΗΠΑ, αντλεί την έμπνευση του από το αγαπημένο παιχνίδι με τα «τουβλάκια».

Ο Έμετ, ένας καλοσυνάτος εργάτης κατασκευών και ακόμη μία φιγούρα Lego ανάμεσα σε αμέτρητες παρόμοιες, νιώθει απόλυτα ασφαλής σε αυτό το περιβάλλον, στο οποίο οι πάντες τραγουδούν, καθώς βάζουν χαρούμενοι το ένα τουβλάκι πάνω στο άλλο.

Ο μεγιστάνας διευθύνων σύμβουλος ενός ομίλου επιχειρήσεων που ελέγχει κάθε προϊόν, έχει ένα κρυφό, διαβολικό σχέδιο που θα επιβάλλει την απόλυτη ακινησία, να συγκολλήσει τα πάντα με το παντοδύναμο όπλο του Kragle. Όταν λοιπόν ο Έμετ βρίσκει τυχαία το «μαγικό» Τουβλάκι της Αντίστασης, περνά παρά τη θέλησή του στην παρανομία, γνωρίζει τη Ζόρικη, το αμόρε της Μπάτμαν κι ένα σωρό άλλους υπερήρωες,

Σκηνοθεσία: Φιλ Λορντ, Κρίστοφερ Μίλερ. Η ταινία θα προβάλλεται μεταγλωττισμένη στα ελληνικά. Ακούγονται οι φωνές του Σταύρου Σιούλη, της Τάνιας Παλαιολόγου, του Γιώργου Πετρόχειλου, του Θανάση Κουρλαμπά, του Χρήστου Θάνου, κ.α.

Στο «Captain America 2: Ο στρατιώτης του χειμώνα» που είναι το σίκουελ του φιλμ του 2011 «Κάπτεν Αμέρικα, Ο Πρώτος Εκδικητής», ο ατρόμητος Στιβ Ρότζερς με την ασπίδα του, καλείται να αντιμετωπίσει τα προβλήματά του, που όμως θα γίνουν εντονότερα όταν βρεθεί στο κέντρο μιας συνωμοσίας που εξυφαίνεται στο εσωτερικό της Α.Σ.Π.Ι.Δ.Α. – S.H.I.E.L.D. κι έχει βγάλει εκτός μάχης τον επιχειρησιακό αρχηγό της Νικ Φιούρι. Με τη βοήθεια της Μαύρης Χήρας θα βρεθεί στα ίχνη του «αόρατου» αρχισυνωμότη κι ενός επικίνδυνου σχεδίου που σκοπό έχει την παγκόσμια κυριαρχία, αλλά για να το εμποδίσει θα πρέπει αφενός να στραφεί ενάντια στην Α.Σ.Π.Ι.Δ.Α. και αφετέρου να αντιμετωπίσει τον «Στρατιώτη του Χειμώνα», έναν ανίκητο δολοφόνο που τον καταδιώκει.

Η σκηνοθεσία είναι των αδελφών Άντονι και Τζο Ρούσο. Παίζουν οι Κρις Έβανς, Σκάρλετ Γιόχανσον, Σάμιουελ Τζάκσον, Σεμπάστιαν Σταν, Άντονι Μάι, Φρανκ Γκρίλο και ο βετεράνος Ρόμπερτ Ρέντφορντ στον αινιγματικό ρόλο του Αλεξάντερ Πιρς.

Η ταινία που διανέμεται από την εταιρεία Feelgood, προβάλλεται με επιτυχία και στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε, στην Πάτρα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture