Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Aναβάλλονται τελικά οι 3 παραστάσεις του μπαλέτου της Μόσχας "Ρωμαίος και Ιουλιέτα", σε Πάτρα, Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Aναβάλλονται τελικά οι 3 παραστάσεις του...

Οι κάτοχοι εισιτηρίων θα μπορούν να εξαργυρώσουν τα εισιτήρια τους μόνο στα σημεία προπώλησης

Παρότι εδώ και καιρό είχαν διαφημιστεί και προβληθεί και πολλοί περίμεναν τις συγκεκριμένες παραστάσεις με αγωνία και ενδιαφέρον, τελικώς δεν θα γίνουν καθώς αναβάλλονται με πιθανότερη νέα ημερομηνία πραγματοποίησης τους τον Οκτώβριο του 2014.

Ο λόγος για την εντυπωσιακή παράσταση κλασικού μπαλέτου «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» από το Ρωσικό Μπαλέτο της Μόσχας που ήταν να παρουσιαστεί αυτή την Παρασκευή 25 Απριλίου 2014 στις 21.00 στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών και ακολούθως στις 27 Απριλίου στο Μέγαρο Μουσικής της Θεσσαλονίκης και στις 29 Απριλίου 2014 στην αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

Όπως ανέφερε στο thebest.gr, ο Ανδρέας Α. Ανδριόπουλος, πολιτιστικός σύμβουλος του Φεστιβάλ Πάτρας του Οργανισμού Καλλιτεχνικών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων που είχε αναλάβει την διοργάνωση της παράστασης στην Πάτρα, δυστυχώς για λόγους που δεν έχουν γίνει γνωστοί και διευκρινιστεί, οι τρεις παραστάσεις του Classical Russian Ballet της Μόσχας αναβάλλονται και αναμένεται να επαναπρογραμματιστούν για το φθινόπωρο (μάλλον τον Οκτώβριο) του 2014.

Στην Πάτρα όλο το προηγούμενο διάστημα ακόμη και σήμερα Πέμπτη 24/4/2014, το ενδιαφέρον του κοινού και η ζήτηση των εισιτηρίων ήταν μεγάλη και είχαν ήδη προπωληθεί κοντά στα πεντακόσια εισιτήρια.

Όπως ανέφερε στο thebest.gr ο κ. Ανδριόπουλος, οι κάτοχοι εισιτηρίων θα μπορούν να εξαργυρώσουν τα εισιτήρια τους μόνο από τα σημεία προπώλησης τους. Στο μεταξύ για την παράσταση είχε ήδη γίνει και ευρεία αφισοκόλληση σε κεντρικά σημεία της Πάτρας.

Τα σημεία προπώλησης να θυμίσουμε ότι είναι στην Πάτρα, το Σπίτι του Πολίτη, 25ης Μαρτίου 104, πίσω από το ναό της Παντάνασσας, όπου και στεγάζονται τα γραφεία του Φεστιβάλ Πάτρας – 2610 243039 & 6977 347098, το Κατάστημα Music Station, Ρήγα Φεραίου 34 – 2610 222411, το Discover, Πατρέως 30 – 2610 624916, η Γωνιά του Βιβλίου, Αγίου Νικολάου 32 – 2610 277396 και το Κατάστημα Dur, Αγίου Νικολάου & Μαιζώνος – 2610 279745.

Η παράσταση «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» σε μουσική Σεργκέι Προκόφιεφ, είναι μία θεατρική παραγωγή της Elva Productions. Η χορογραφία είναι του Leonid Lavrovsky.

Πρόκειται για μία υπερπαραγωγή, στην οποία συμμετέχουν 40 από τους καλύτερους χορευτές του Classical Russian Ballet της Μόσχας με υπέροχα κοστούμια και σκηνικά. Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του συγκροτήματος Hasan Usmanov είχε αναφέρει σχετικά για την παράσταση. «Το μπαλέτο είναι μια τέχνη του χορού, που μπορεί να κατακτήσει τις καρδιές και να διεισδύσει στην ανθρώπινη ψυχή φέρνοντας την χαρά, τον ενθουσιασμό, την ευτυχία, τη λύπη και τα δάκρυα.

Ο Ρωμαίος και η Ιουλιέτα είναι μια ιστορία ποτισμένη με μεγάλα πάθη – από  τον πολύ μεγάλο έρωτα μέχρι το πολύ βαθύ μίσος. Χρειαζόταν η μαγική παρτιτούρα του Σεργκέι Προκόφιεφ για να αναδείξει το κατ’ εξοχήν μπαλετικό θέμα και η εκπληκτική χορογραφία του Leonid Lavrovsky για να μείνει η συγκεκριμένη εκδοχή αθάνατη».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture