Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Λασποβροχή έπεσε στην Πάτρα - Μπουρίνια... και αφρικανική σκόνη στη Δυτική Ελλάδα

Λασποβροχή έπεσε στην Πάτρα - Μπουρίνια....

"Πνίγηκε" στη σκόνη η πόλη

Πνιγμένη στην αφρικανική σκόνη είναι από χθες η Πάτρα, ενώ νωρίτερα εκδηλώθηκε ασθενής βροχή, η οποία κατέβασε σκόνη.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων , νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά αναμένουμε την Πέμπτη του Πάσχα 24 Απριλίου 2014. Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα σποραδικών βροχών στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου. Τα φαινόμενα από αργά το απόγευμα και από τα δυτικά σταδιακά θα εξασθενίσουν.

Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή πτώση και θα κυμανθεί από 12 έως 24 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, 8 έως 23 και τοπικά 25 στη βόρεια Ελλάδα, 9 έως 22 στη δυτική Ελλάδα, 11 έως 23 στο βόρειο Αιγαίο και από 13 έως και 23 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν αρχικά από τα νοτιοανατολικά με ένταση έως 6 μποφόρ, στρεφόμενοι σταδιακά σε δυτικούς – βορειοδυτικούς από 3 έως 5 μποφόρ. Στο νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα είναι κυρίως δυτικοί – νοτιοδυτικοί έως 5 και τοπικά στα δυτικά τμήματα 6 μποφόρ, ενώ στο βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από τα νότια – νοτιοανατολικά έως 5 και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες 6 μποφόρ.

Οι ειδικοί συνιστούν στις ευπαθείς ομάδες να προσέχουν, αφού ενδέχεται να αντιμετωπίσουν αναπνευστικά ή άλλα προβλήματα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις