Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σκηνές βαρβαρότητας στην Κίνα -Πλήθος κόσμου ξυλοκοπά μέχρι θανάτου 4 αστυνομικούς που σκότωσαν με τσεκούρι έναν άνδρα

Σκηνές βαρβαρότητας στην Κίνα -Πλήθος κό...

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Φρίκη προκαλούν οι σκληρές εικόνες που έρχονται από την πόλη Wenzhou της Κίνας και κάνουν τον γύρο του κόσμου. Τέσσερις αστυνομικοί, οι οποίοι σκότωσαν με σφυρί έναν άνδρα πέφτουν νεκροί μετά από επίθεση που δέχθηκαν από το οργισμένο πλήθος, το οποίο έμελλε να γίνει μάρτυρας της εν ψυχρώ εκτέλεσης του αδικοχαμένου άνδρα.

Μέσα σε λίγα λεπτά, όπως μεταδίδουν τα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία, οι δρόμοι της πόλης γέμισαν με αίμα, ενώ τα ντοκουμέντα αποτυπώνουν τις ασύλληπτες σκληρές σκηνές που ακολούθησαν.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ


Ολα ξεκίνησαν όταν οι τέσσερις αστυνομικοί επιτέθηκαν σε μία γυναίκα, η οποία βρισκόταν μαζί με έναν πλανόδιο στην άκρη του δρόμου. Ενας άνδρας έβγαλε το κινητό του και επιχείρησε να φωτογραφίσει τους αστυνομικούς την ώρα της επίθεσης. Οταν οι αστυνομικοί είδαν τον άνδρα να βγάζει φωτογραφίες τού επιτέθηκαν με ένα σφυρί, με αποτέλεσμα να υποκύψει στα τραύματά του κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο


Οι δυνάμεις της Αστυνομίας επιχείρησαν να διαλύσουν το πλήθος, κάνοντας χρήση δακρυγόνων και πυροβολώντας στον αέρα. Ωστόσο, κανείς δεν έφυγε από το σημείο. Αντίθετα, το οργισμένο πλήθος άρχισε να πετάει πέτρες και ρόπαλα, ενώ από την άγρια επίθεση έχασαν τη ζωή τους οι τέσσερις αστυνομικοί, οι οποίοι είχαν νωρίτερα δολοφονήσει έναν πολίτη.


Σύμφωνα με τα ξένα πρακτορεία, οι συγκεκριμένοι αστυνομικοί ανήκουν στους Chengguan, ένα «σώμα» που φημίζεται για την βιαιότητα που ασκούν.


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις