Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Φαίη Ξυλά: Το γυμνό, η απιστία, ο γάμος και η απόκτηση ενός παιδιού

Φαίη Ξυλά: Το γυμνό, η απιστία, ο γάμος ...

Διαβάστε αναλυτικά όλες τις δηλώσεις της.

Η όμορφη και ταλαντούχα ηθοποιός Φαίη Ξυλά, βρέθηκε απόψε στην τηλεοπτική παρέα. των Καρντάσιανς και μίλησε για το χιούμορ, τις σπουδές που δεν έκανε ποτέ, τον σύζυγό της, το σίριαλ στο οποίο πρωταγωνιστεί, το ενδεχόμενο να αποκτήσει ένα παιδί και την απιστία.

Διαβάστε αναλυτικά όλες τις δηλώσεις της.

Για το χιούμορ: «Στην οικογένειά μου ήταν όλοι τρελοί και είχαν χιούμορ, οπότε δεν μπορούσα να γλιτώσω και έτσι έγινε και στην περίπτωσή μου».

Για τις σπουδές της που δεν έκανε ποτέ: «Ξεκίνησα για να σπουδάσω Ναυτιλιακά στο εξωτερικό –μου το πρότεινε ο μπαμπάς μου και είπα να το δοκιμάσω- αλλά δεν γράφτηκα καν στο Πανεπιστήμιο. Εκεί στην Ουαλία γνώρισα μια παρέα και αρχίσαμε να ταξιδεύουμε. Το έκανα με δικά μου έξοδα γιατί είχα δουλέψει και είχα μαζέψει αρκετά χρήματα. Μου έστελνε πολύ λίγα ο μπαμπάς μου, πίστευε πως σπούδαζα. Ε, δεν του είπα ποτέ την αλήθεια, αλλά δεν του είπα και ποτέ ψέματα».

Για τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο: «Είμαστε περίπου δέκα χρόνια μαζί. Καλά που βρήκα κάποιον που με αντέχει. Υπάρχει αλληλοθαυμασμός και στήριξη, κανένας ανταγωνισμός».

Για το σίριαλ «Καλές Δουλειές» στην οποία πρωταγωνιστεί: «Είναι δυστυχώς μέσα από τη ζωή βγαλμένο. Πολλοί άνθρωποι από τη μια στιγμή στην άλλη βρέθηκαν να χρωστάνε, να μην έχουν σπίτι και να κινδυνεύουν να μπουν φυλακή».

Για τα χρήματα: «Δε νιώθω καλά όταν χρωστάω, δυο ευρώ να μου δώσει κάποιος γιατί κάτι έτυχε και δεν είχα μαζί μου, το σκέφτομαι όλη μέρα».

Για το ενδεχόμενο να γίνει μητέρα: «Έχουμε σκυλιά, όχι παιδιά. Κάποια στιγμή μπορεί να γίνει. Δεν προγραμματίζουμε, εγώ το φοβάμαι, όνειρα κάνω, δεν κάνω σχέδια. Δεν έχω νιώσει ποτέ το αίσθημα της μητρότητας αλλά όχι και το αντίθετο. Θα ήθελα να μου συμβεί έτσι απλά».

Για το γυμνό στη δουλειά της: «Έχω κάνει παλαιότερα. Δεν ξέρω αν θα το έκανα πάλι, ανάλογα πως θα ήταν το σενάριο για ποιο λόγο θα συνέβαινε κτλ.».

Για την απιστία: «Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να συγχωρήσω την απιστία. Όλα είναι σχετικά».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight