Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα:"Με πήρε τηλέφωνο και μου έλεγε καίγομαι!" - Ζωντάνεψαν στο Εφετείο οι μνήμες από τις πυρκαγιές στην Ηλεία

Πάτρα:"Με πήρε τηλέφωνο και μου έλε...

Συνεχίστηκε η δίκη

Συνεχίστηκε χθες στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Πάτρας η ακροαματική διαδικασία για τις φονικές πυρκαγιές του 2007 στην Ηλεία, με την εξέταση πέντε ακόμη μαρτύρων συγγενών των θυμάτων καθώς επίσης και ενός εκ των δύο διασωθέντων από τις φλόγες, στην Αρτέμιδα.

Χθες στο δικαστήριο κατέθεσε η σύζυγος του Αντιδημάρχου Ζαχάρως Αντώνη Κρέσπη, ο οποίος κατέληξε ένα μήνα μετά τις φωτιές, λόγω των εγκαυμάτων. Τα λόγια της συγκλόνισαν.

"Με πήρε τηλέφωνο και μου έλεγε: "Καίγομαι, καίγομαι!" Δεν ήξερα τι άλλο να κάνω. Αυτά ήταν τα τελευταία του λόγια" είπε η σύζυγος του Αντώνη Κρέσπη.

Όπως αναφέρει η Πελοπόννησος, ο αντιδήμαρχος στις 24 Αυγούστου βρισκόταν μαζί με τον δήμαρχο Ζαχάρως Π. Χρονόπουλο κοντά στην Αρτέμιδα. Και οι δύο επέβαιναν σε ένα αυτοκίνητο τύπου τζιπ, όταν οι φλόγες τους πλησίασαν αρκετά.

Ο δήμαρχος συνέχισε με το αυτοκίνητο μαζί με έναν άλλο αντιδήμαρχο, ο Αντώνης Κρέσπης όμως δεν θέλησε να συνεχίσει, έμεινε πίσω, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στην προσπάθειά του να ξεφύγει πεζός. Αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγ. Ανδρέας στην Πάτρα και στη συνέχεια στο Γ. Γεννηματάς στην Αθήνα, όπου και πέθανε ένα μήνα αργότερα.

Μαζί με έναν ακόμη Αλβανό ο αντιδήμαρχος έσκαψε ένα λάκκο με τα χέρια του για να βάλει το κεφάλι του μέσα. Δεν τον ενδιέφερε αν θα σωθεί, αλλά να αναγνωριστεί όταν θα πέθαινε.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις