Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

/

H Ακριβή Καναβού-Γεωργίου υποψήφια με το συνδυασμό του Νίκου Οικονομόπουλου

H Ακριβή Καναβού-Γεωργίου υποψήφια με το...

Πάτρα Δυνατή με το βλέμμα στραμμένο στον συνάνθρωπο

Η Ακριβή Καναβού-Γεωργίου, σύζυγος του Κωνσταντίνου Γεωργίου, Απόστρατου Αξιωματικού της Ελληνικής Αεροπορίας και μητέρα δυο γιων του Παναγιώτη, Οικονομολόγου και του Βαγγέλη , Ιατρού είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό Πάτρα Δυνατή του Νίκου Οικονομόπουλου.

Η προσφορά της στον συνάνθρωπο είναι διαχρονική καθώς ήταν πάντα παρούσα σε εθελοντικές δράσεις, ιδιαίτερα σε όσες αφορούν στις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες όλα αυτά τα χρόνια αθόρυβα αλλά ουσιαστικά όπως επιβάλλει η ανιδιοτελής προσφορά. Η κ. Καναβού-Γεωργίου είναι ενεργό μέλος στον Όμιλο κατά του καρκίνου «ΑΓΚΑΛΙΑΖΩ», στο Ίδρυμα Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες «Κιβωτό της Αγάπης» αλλά και μέλος στην Ομάδα δραστηριοποίησης «Patrinistas».

Επιπλέον τα τελευταία χρόνια ως μέλος της φωτολέσχης «Ηδύφως» ασχολείται με την καλλιτεχνική φωτογραφία και με το χορό ως μέλος του Χορευτικού Τμήματος του Δήμου Πατρέων.

Η ίδια χαρακτηριστικά αναφέρει για την υποψηφιότητά της: « Όταν μου έγινε η πρόταση από τον κ. Οικονομόπουλο να είμαι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό Πάτρα Δυνατή δέχτηκα με ενθουσιασμό αναγνωρίζοντας την συνέπεια λόγων και πράξεων που τον διακρίνει. Πραγματικά επιθυμώ να καταθέσω την εμπειρία που απέκτησα μέσα από τον εθελοντισμό και την κοινωνική προσφορά σε όποιον τομέα μου ζητηθεί με τιμιότητα και διαφάνεια. Ειδικότερα θα ήθελα να προσφέρω σε ότι αφορά τα άτομα με ειδικές ανάγκες καθότι έχω βιώσει από κοντά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, και θεωρώ ότι ο Δήμος μπορεί και πρέπει να είναι δίπλα τους. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας και δουλεύουμε ώστε να γίνει η Πάτρα μια πόλη σύγχρονη, φιλική στον άνθρωπο και στο περιβάλλον, μια Πάτρα Δυνατή ώστε να μπορούμε να ζούμε στην πόλη μας με αξιοπρέπεια και ευημερία».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Εκλογές 2014