Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο πρωταγωνιστής των “50 Αποχρώσεων του Γκρι” βαρέθηκε να… δένει γυναίκες

Ο πρωταγωνιστής των “50 Αποχρώσεων του Γ...

Ο Ιρλανδός γόης, που απέκτησε μια κόρη τον περασμένο Νοέμβριο με τη σύζυγό του τραγουδίστρια Amelia Warner

Ο Jamie Dornan μετά από μήνες ‘στενής επαφής’ με τον δισεκατομμυριούχο ήρωα του “Fifty Shades of Grey”,, Christian Grey, τον οποίο υποδύεται στην επερχόμενη ταινία, παραδέχεται ότι βαρέθηκε να… δένει γυναίκες.

“Βαρέθηκα, βαρέθηκα. Ήταν ένας τρελός χρόνος επαγγελματικά και προσωπικά” είπε ο Dornan στη βρετανική Guardian σε δηλώσεις του που δημοσιεύτηκαν τη Δευτέρα, 21 Απριλίου.

Ο Ιρλανδός γόης, που απέκτησε μια κόρη τον περασμένο Νοέμβριο με τη σύζυγό του τραγουδίστρια Amelia Warner, εξηγεί “Αυτή τη στιγμή δε χρειάζεται να δουλέψω αν δεν υπάρχει κάτι που να με ενδιαφέρει. Έχω κάνει τρεις δουλειές τη μια μετά την άλλη. Αν δεν υπάρξει κάτι να με ιντριγκάρει, προτιμώ να περάσω λίγο χρόνο παίζοντας γκολφ και αλλάζοντας πάνες.”

Η πιο διάσημη απ’ αυτές τις δουλειές στις ο οποίες αναφέρεται ο Dornan (το επερχόμενο φιλμ-διασκευή του ερωτικού best seller της E.L. James) περιλαμβάνει την εξοικείωση του με μια χειρωνακτική επιδεξιότητα. “Υπάρχουν κάποιοι κλασικοί κόμποι που γνωρίζω πλέον. Και τους έχω χρησιμοποιήσει αρκετά τελευταία. Είναι γεγονός ότι θα ήθελα μια δουλειά που δε θα χρειαστεί να δέσω καμία σε κρεβάτια.”

Η συμπρωταγωνίστρια Marcia Gay Harden που ενσαρκώνει το ρόλο της αρχηγού της οικογένειας Dr. Grace Trevelyan Grey αποκάλυψε μερικές λεπτομέρειες για το νεαρό ηθοποιό στο BBC “Μόλις απέκτησε μωρό. Είναι πολύ γλυκός και ευχάριστος χαρακτήρας.”

Όταν ο Charlie Hunnam εγκατέλειψε αιφνιδίως το ρόλο του Grey τον περασμένο Οκτώβριο, άνοιξε το δρόμο για τον Dornan ώστε να συμπρωταγωνιστήσει με την Dakota Johnson η οποία ενσαρκώνει το αντικείμενο του πόθου του, Anastasia Steele. Παρόλα αυτά, ο ηθοποιός, που ξεκίνησε την καριέρα του ως μοντέλο εσωρούχων του Calvin Klein, δεν είναι διατεθειμένος να τυποποιηθεί σε παρόμοιους ρόλους. Ο επόμενος ρόλος του είναι στη σειρά του BBC “The Fall” όπου υποδύεται έναν serial killer.

“Ποτέ δεν ένιωθα ότι είχα να αποδείξω οτιδήποτε σε κάποιον πέρα από τον εαυτό μου” λέει και προσθέτει “Μπορεί να φαίνεται ότι εργάζομαι σαν ηθοποιός για μικρό χρονικό διάστημα αλλά έχω περάσει εκατοντάδες αποτυχημένες auditions. Κοιτώντας πίσω τώρα, δεν ξέρω πως μπορεί κάποιος να αντιμετωπίσει την απόρριψη.”

Για τον Dornan, το επόμενο μεγάλο στοίχημα θα είναι να αντιμετωπίσει τη μεγάλη φήμη που θα ακολουθήσει με αφορμή το ρόλο του στο “Fifty Shades of Grey”.

“Όλο αυτό είναι γελοίο” παραδέχεται ο Dornan “Είναι λίγο αστείος ο τρόπος που λειτουργεί το σύστημα. Νομίζω ότι θα χάσω το μυαλό μου”

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες το Φεβρουάριο του 2015.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight