Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Billy Bob Thornton μιλάει (με θέρμη) για την Angelina Jolie

Ο Billy Bob Thornton μιλάει (με θέρμη) γ...

Ο δυσλειτουργικός τους γάμος -5ος για τον Thornton- διήρκησε μόνο 3 χρόνια αλλά, απ’ ότι φαίνεται από τα λεγόμενα του ίδιου, το πρώην ζευγάρι διατηρεί φιλικές σχέσεις

Από τη στιγμή που ξεκίνησε την καριέρα του, ο Billy Bob Thornton έχει να επιδείξει μια επιτυχημένη πορεία: Από την υποψηφιότητα του για Oscar για την ταινία “Sling Blade”, μέχρι ρόλους στα “Armageddon”, “A Simple Plan”, “Monsters Ball” και “Bad Santa”. Κι όμως, η φήμη του εκτοξεύτηκε μετά το γάμο του με την Angelina Jolie το 2000.

Ο δυσλειτουργικός τους γάμος -5ος για τον Thornton- διήρκησε μόνο 3 χρόνια αλλά, απ’ ότι φαίνεται από τα λεγόμενα του ίδιου, το πρώην ζευγάρι διατηρεί φιλικές σχέσεις.

Ο πρωταγωνιστής της καινούργιας σειράς “Fargo” που κάνει πρεμιέρα απόψε στο FX είπε “Στη μεγάλη οθόνη βλέπουμε πια μόνο μεγάλα blockbuster, κωμωδίες ευρείας αποδοχής, ταινίες δράσεις και ταινίες για βαμπίρ που όλως τυχαίως είναι όλα σαν μοντέλα. Η τηλεόραση έχει πάρει πια το ρόλο του εναλλακτικού μέσου. Οι ηθοποιοί που θέλουν να ερμηνεύσουν καλούς δραματικούς ρόλους ή ρόλους με έξυπνο, μαύρο χιούμορ πρέπει να στραφούν στην τηλεόραση. Όλα έχουν να κάνουν με το σενάριο. Όταν αποδίδεις φόρο τιμής στην ταινία ‘Fargo’ και κρατάς τον ίδιο χαρακτήρα και στη σειρά με ένα πολύ καλό σενάριο, είναι σα να δημιουργείς κάτι φρέσκο”

Για το χαρακτήρα του στη σειρά, Lorne Malvo, ο Thornton αναφέρει “Είναι πραγματικά ένα αίνιγμα. Πρόκειται για ένα μυστηριώδη ξένο. Κανείς δεν ξέρει γιατί είναι εκεί, τι σχεδιάζει. Δεν είναι ένας τυπικός ‘κακός’. Δεν είναι υπεύθυνος για κακά πράγματα μόνο αλλά είναι μεγάλος κατεργάρης και παίζει με τους ανθρώπους.”

Για την εμφάνισή του και τα κιλά που είχε πάρει για το “Sling Blade” λέει “Ήμουν 11,5 κιλά βαρύτερος. Ήθελα να πάρω κιλά για το ρόλο αυτό και για  τα ‘U turn’ και ‘Tombstone’ αλλά δε θα το ξανακάνω. Είναι πολύ δύσκολο να υφίστασαι.”

Για τη μουσική που είναι η έτερη αγάπη του “Μόλις ηχογράφησα τον καινούργιο μου δίσκο, με τίτλο ‘Providence’, με την μπάντα μου, τους ‘Boxmasters’. Θα κυκλοφορήσει το Μάιο αλλά μάλλον δε θα κάνουμε περιοδεία νωρίτερα από το φθινόπωρο.”

Τέλος, για τη σχέση του με την Angelina Jolie αναφέρει “Είμαστε σε επαφή, ναι. Είναι καταπληκτική. Έχει τόση ενέργεια και τόση καλοσύνη μέσα της. Συζητάμε πολύ συχνά. Θέλουμε να είμαστε σίγουροι ο ένας για τον άλλον ότι είναι καλά.”

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight