Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

H Tζέσικα Τσαστέιν θα υποδυθεί το αιώνιο σύμβολο του σεξ, την Μέριλιν Μονρόε

H Tζέσικα Τσαστέιν θα υποδυθεί το αιώνιο...

Σε σκηνοθεσία Άντριου Ντόμινικ και παραγωγή του Μπραντ Πιτ

Μία νέα κινηματογραφική ταινία στο Χόλυγουντ για τον ξανθό θρύλο, το αιώνιο σύμβολο του σεξ Μέριλιν Μονρόε ετοιμάζεται και τον αξιοζήλευτο όσο και απαιτητικό ρόλο αναμένεται να αναλάβει η 37χρονη Τζέσικα Τσαστέιν, η οποία προτάθηκε για το Όσκαρ α’ γυναικείου ρόλου για «Zero Dark Thirty» της Κάθριν Μπιγκελόου, στην απονομή του 2013.

Όπως αναφέρει το σάιτ flix.gr, καλό είναι να ξεχάσουμε όλα όσα ενδεχομένως ξέραμε μέχρι τώρα για το «Blonde» του Αντριου Ντόμινικ σε παραγωγή του Μπραντ Πιτ. Ήταν Νοέμβριος του 2012 όταν είχε ανακοινωθεί πως ο σκηνοθέτης Άντριου Ντόμινικ είχε επιλέξει τη δική του Μέριλιν Μονρόε, τότε στο πρόσωπο της Ναόμι Γουοτς και ήταν έτοιμος για τα γυρίσματα του «Blonde», μιας «εφιαλτικής και ταυτόχρονα παραμυθένιας» βιογραφίας της αθάνατης σταρ βασισμένης στο υποψήφιο για βραβείο Πούλιτζερ best-seller της Τζόις Κάρολ Οουτς που κυκλοφόρησε το 2000.

Ενάμιση χρόνο μετά, ο σκηνοθέτης μένει ίδιος, παραγωγός παραμένει η Plan B του 50χρονου σούπερ σταρ Μπραντ Πιτ, το σενάριο που έγραψε ο ίδιος ο Ντόμινικ πατάει πάνω στο ανεξίτηλο πορτρέτο μιας βασανισμένης ψυχής όπως το έγραψε η Οουτς, αλλά πρωταγωνίστρια τελικά αναλαμβάνει η Τζέσικα Τσαστέιν σε ένα κάστινγκ που μοιάζει... ιδανικό.

Έτσι, τρία χρόνια μετά το «Επτά Μέρες με τη Μέριλιν» και την αξιοπρεπέστατη ενσάρκωση της Μονρόε από την ηθοποιό Μισέλ Γουίλιαμς, ερμηνεία που μάλιστα προτάθηκε και για το Όσκαρ α’ γυναικείου ρόλου, το Χόλιγουντ μπορεί, για ακόμη μια φορά, να παραδοθεί στη γοητεία της αιώνιας ξανθιάς που έφυγε πολύ νέα από τη ζωή το 1962.

Όπως συμπληρώνει το σάιτ flix.gr, η νέα αυτή κινηματογραφική εκδοχή της ζωής της Μονρόε θα φέρει τη σφραγίδα ενός οραματιστή σκηνοθέτη, όπως είναι ο Άντριου Ντόμινικ, ο οποίος σε μια στροφή από το αντρικό σύμπαν των προηγούμενων ταινιών του («Η Δολοφονία του Τζέσε Τζέιμς από τον Δειλό Ρόμπερτ Φορντ», «Killing Them Softly») εισβάλλει στα άδυτα της γυναικείας ψυχοσύνθεσης μιας γυναίκας καταδικασμένης να μείνει στην ιστορία.

Πλέον αναμένονται περισσότερα νέα για την έναρξη των γυρισμάτων καθώς και την επίσημη επιβεβαίωση από την Τσαστέιν πως είναι έτοιμη να αναμετρηθεί με το μύθο της Μονρόε που είχε σαγηνέψει μέχρι και τον Αμερικανό πρόεδρο Τζον Κένεντι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight