Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το ερχόμενο Σάββατο το σεμινάριο της ΕΕΔΕ: Ανάλυση Δεδομένων με Υπολογιστικά Φύλλα για Επαγγελματίες

Το ερχόμενο Σάββατο το σεμινάριο της ΕΕΔ...

Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) διοργανώνει τo Σάββατο 26 Απριλίου 2014 σεμινάριο διάρκειας 8 ωρών, το οποίο θα υλοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της ΕΕΔΕ στην Πάτρα.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε επιχειρηματίες, διοικητικά στελέχη και εργαζομένους της επιχείρησης που επιθυμούν να αποκτήσουν βαθύτερη γνώση στη χρήση και αξιοποίηση των λογιστικών φύλλων στην καθημερινή τους εργασία. Επίσης απευθύνεται σε φοιτητές και αποφοίτους σχολών Πληροφορικής και Διοίκησης Επιχειρήσεων ή σχετικών σχολών που ενδιαφέρονται να αξιοποιήσουν προηγμένες δυνατότητες των λογιστικών φύλλων.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να εκπαιδεύσει τους συμμετέχοντες στην προχωρημένη χρήση των λογιστικών φύλλων για την ανάλυση δεδομένων. Σημαντικές ενότητες του σεμιναρίου αποτελούν οι σχετικές και απόλυτες αναφορές κελιών, οι ειδικές συναρτήσεις – μαθηματικές & στατιστικές, οι ειδικές λογικές συναρτήσεις, οι συναρτήσεις αναζήτησης, το φιλτράρισμα δεδομένων, τα γραφήματα, οι συγκεντρωτικοί πίνακες και τα σενάρια καθώς και η λήψη αποφάσεων και η επίλυση προβλημάτων γραμμικού προγραμματισμού.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 26 Απριλίου 2014 και ώρα 09:00-17:00.

Εισηγήτρια θα είναι η Δρ. Αμαλία Φωκά η οποία αποφοίτησε από το Τμήμα Μηχανικών Η/Υ του Πανεπιστημίου University of Manchester Institute of Science & Technology (UMIST) στο Ηνωμένο Βασίλειο και στη συνέχεια εκπόνησε το διδακτορικό της στο Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Κρήτης σε συνεργασία και με το Ινστιτούτο Πληροφορικής του Ιδρύματος Τεχνολογίας & Έρευνας (ΙΤΕ) στο Ηράκλειο Κρήτης. Έχει εκλεγεί Επίκουρη Καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και συνεργάζεται με το Τμήμα Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής του Πανεπιστήμιου Πάτρας και το ΑΤΕΙ Πάτρας. Έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με την υλοποίηση ηλεκτρονικών καταστημάτων, digital marketing καθώς και την υλοποίηση εργαλείων διασύνδεσης και επιχειρηματικής ευφυΐας.

Το κόστος των προγραμμάτων της ΕΕΔΕ μπορεί να καλυφθεί από το 0.45% της επιπλέον εργοδοτικής εισφοράς που καταβάλλουν οι εταιρίες για την ενίσχυση των προγραμμάτων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του ΟΑΕΔ.

Επίσης, τα εκπαιδευτικά προγράμματα της ΕΕΔΕ, η οποία είναι ευαισθητοποιημένη σε θέματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, προσφέρονται στους Νέους που είναι κάτοχοι της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων με έκπτωση 50%.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε στην ΕΕΔΕ, Τμήμα Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδος, κ. Άντυ Γαρδίκη, Πλατεία Πίνδου 1, Γούναρη & Αγίου Ανδρέου, Πάτρα, Τηλ. 2610 318573, Fax: 2610 361517, e-mail: patra@eede.gr, website: www.eede.gr.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις