Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

/

Δυτική Ελλάδα: Σφοδρή επίθεση Καραθανασόπουλου σε Χατζηλάμπρου: "Οι κολοτούμπες ξεκίνησαν"...

Δυτική Ελλάδα: Σφοδρή επίθεση Καραθανασό...

Αιχμηρό σχόλιο του υποψηφίου Περιφερειάρχη του ΚΚΕ

Σκληρή δήλωση σήμερα το πρωί του υποψηφίου Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας και βουλευτή Αχαϊας του ΚΚΕ Νίκου Καραθανασόπουλου κατά του Βασίλη Χατζηλάμπρου, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και επίσης υποψηφίου Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, με αφορμή συνέντευξη του κ. Χατζηλάμπρου στην εφημερίδα "Πελοπόννησος".

Ο κ. Καραθανασόπουλος αναφέρει:

"Τα αποκαλυπτήρια …. Οι κολοτούμπες ξεκίνησαν. Από «αντιμνημονιακός» σε κυνηγό του κρυμμένου θησαυρού της ΕΕ, ο επικεφαλής του συνδυασμού του ΣΥΡΙΖΑ στην Δυτική Ελλάδα, κ.Χατζηλάμπρου.

Δίνει τα διαπιστευτήριά του στους επιχειρηματικούς κύκλους της περιοχής μας σε πρόσφατη συνέντευξή του. Ισχυρίζεται οτι είναι καλύτερος διαχειριστής από τους προηγούμενους, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν την πληθώρα χρηματοδοτικών εργαλείων που μας παρέχει η ΕΕ!!

Δεν κρύβει τη συγκίνησή του για τον «ανθρωπισμό» της ΕΕ, διαλαλεί τα «τριάντα αργύρια» που δίνει για την αντιμετώπιση της φτώχειας και την «ανθρωπιστική κρίση» (όπως ο ίδιος αναφέρει), εξωραΐζοντας έτσι αυτήν τη λυκοσυμμαχία. Θεωρεί τον τουρισμό εργαλείο για την ανάπτυξη στην περιοχή.

Λέει ό,τι και ο πρωθυπουργός της κυβέρνησης, όπου χαρακτηρίζει τον τουρισμό ατμομηχανή που τραβά την ανάπτυξη της οικονομίας κρύβοντας ταυτόχρονα την αλήθεια που είναι ότι: Πάνω στα συντρίμμια των εργατικών λαϊκών κατακτήσεων χτίζεται η ανάπτυξη στον τομέα του τουρισμού που το 2013 κατέγραψε έσοδα που έφτασαν τα 11,9 δισ. ευρώ.

Την ίδια στιγμή στη διετία 2011-2013 οι μισθοί των εργαζομένων στον τομέα του τουρισμού μειώθηκαν 15%, γενικεύτηκε η ανασφάλιστη εργασία, οι ατομικές συμβάσεις, η καταστρατήγηση του ωραρίου και η εντατικοποίηση της εργασίας. Τέλος, δηλώνει ότι δεν έχει κανένα απολύτως ενδοιασμό για την εφαρμογή των αντεργατικών σχεδιασμών και στη δημόσια διοίκηση όπως την εφαρμογή του σπαστού ωραρίου.

Οφείλουμε να του αναγνωρίσουμε ότι συναγωνίζεται επάξια τους συνυποψήφιούς του στην Περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδας είτε έχουν τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ, της ΔΗΜΑΡ, είτε δηλώνουν «ανεξάρτητοι», στο ποιος θα είναι ο καλύτερος υπάλληλος των συμφερόντων του συστήματος, της ΕΕ και των μονοπωλίων.

Καλούμε τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους νέους και τις νέες, τους ξεκληρισμένους αγρότες και επαγγελματίες που βιώνουν την αντιλαϊκή πολιτική της ΕΕ και του κεφαλαίου με ισχυρό ΚΚΕ παντού, με ισχυρή λαϊκή συμμαχία να αντιπαλέψουν αυτήν τη βάρβαρη πολιτική".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Εκλογές 2014