Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

«Βούλιαξε» η Ζάκυνθος τη Μεγάλη Εβδομάδα!

«Βούλιαξε» η Ζάκυνθος τη Μεγάλη Εβδομάδα!

Από τη Μ. Δευτέρα μέχρι την Κυριακή του Πάσχα από το λιμάνι της Κυλλήνης αφίχθησαν στο νησί 12.460 επιβάτες

Παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες η κίνηση της ακτοπλοϊκής γραμμής Ζακύνθου - Κυλλήνης, θεωρήθηκε ικανοποιητική, καθώς για πρώτη φορά φέτος, αυξήθηκε ο αριθμός των οχημάτων σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Το γεγονός αποδόθηκε στις χαμηλότερες τιμές των πλοίων της γραμμής, εξαιτίας του έντονου ανταγωνισμού στον οποίο έχουν επιδοθεί.


Αναλυτικότερα, στην Ζάκυνθο κατά την διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας έφθασαν από το λιμάνι της Κυλλήνης με τα πλοία της γραμμής 12.460 επιβάτες, 3.500 Ι.Χ. και 82 λεωφορεία.

Η κίνηση αυτή, στο μεγαλύτερο της μέρος, αφορά επισκέπτες και ταξιδιώτες για τον εορτασμό του Πάσχα που κάθε Άνοιξη γίνεται με ιδιαίτερα εντυπωσιακό τρόπο στη Ζάκυνθο.

Μιλώντας στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο λιμενάρχης Ζακύνθου Νίκος Κοκάλας τόνισε ότι «φέτος από τη Μ. Δευτέρα μέχρι την Κυριακή του Πάσχα από το λιμάνι της Κυλλήνης αφίχθησαν 12.460 επιβάτες, 3.500 Ι.Χ. και 82 λεωφορεία. Από την αντίστοιχη περσινή Μ. Εβδομάδα έχουμε 2.300 λιγότερους επιβάτες, αλλά έχουμε περισσότερα Ι.Χ. Φέτος, είχαμε και λιγότερα τουριστικά λεωφορεία. Συγκριτικά με το 2013 οι επιβάτες είναι περισσότεροι φέτος κατά 2.000 άτομα. Τα επιπλέον Ι.Χ. σχετίζονται με τις μειωμένες τιμές. Πέρυσι είχαμε περισσότερα τουριστικά λεωφορεία. Τα δρομολόγια ήταν αρκετά και κατανεμημένα σε όλη τη διάρκεια της ημέρας από τις 5.30 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις